More

  Arsenal slo Barcelona 5-3

  Oppkjøringen til ny Premier League-sesong pågår for fullt, og det spilles daglig flust med privatkamper. Natt til torsdag var både Arsenal og Manchester United i aksjon i USA.

  Robert Lewandowski og Raphinha sørget for at Barcelona ledet både 1-0 og 2-1, men Arsenal slo tilbake og vant til slutt 5-3. Kai Havertz, Bukayo Saka, Leandro Trossard (2) og Fabio Vieira scoret målene, mens Saka også kunne koste på seg en straffebom uten å sette seieren i fare. Martin Ødegaard spilte den første timen for Arsenal, og var nest sist på ballen da Havertz stanget inn 2-2-scoringen.

  Declan Rice, Arsenal
  Godt Oppmøte I Usa: Både Arsenal Og Manchester United Er På Usa-Turné

  Manchester United er også på USA-turné, og i natt var de røde i aksjon mot Real Madrid. United hang godt med i Houston, men leverte nye bevis for at det savnes goalgettere. Premier League-klubben kom til sjanser nok, men forlot banen målløse og står nå med bare fire scoringer på fire kamper i oppkjøringen.

  Arsenal Slo Barcelona 5-3 Jude Bellingham Arsenal
  Arsenal Slo Barcelona 5-3 3

  Marcus Rashford, Scott McTominay og Alejandro Garnacho var av de som misbrukte muligheter mot Real, og manager Erik ten Hag innrømmet etter kamp at det er mangler i laget.

  -Vi liker ikke å diskutere spillere som er under kontrakt med andre klubber, men vi jobber døgnet rundt med å få på plass forsterkninger. Vi trenger spillere som kan utfordre, og vi trenger målscorere, sa Ten Hag til lokal presse etter å ha fått se Jude Bellingham og Joselu score målene for Real Madrid.

  Flere Premier League-klubber var i aksjon i natt. Nicolas Jackson scoret sitt første mål for Chelsea, men det endte 1-1 mot Newcastle, etter utlikning fra Miguel Almiron.

  Moussa Diaby scoret i sin debut som Aston Villa-spiller, og med scoring også av Jaden Philogene endte det med 2-0-seier til Villa mot Fulham.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen