More

  Russell Martin bekreftet Saints-boss

  Det har blitt spekulert i noen uker, og varslet i Tipsbladet så sent som lørdag, i dag kom bekreftelsen på at Russell Martin blir ny manager i Southampton. Den tidligere Swansea-manageren overtar etter Ruben Selles, som forlot St. Mary’s etter nedrykket fra Premier League.

  -Det blir en utfordrende jobb, men målet er så utvilsomt å føre klubben tilbake til Premier League hvor de hører hjemme, sier Martin som er gitt treårskontrakt.

  Russell Martins etterfølger i Swansea-stolen antas å bli Barnsley-boss Michael Duff.

  Det har vært bevegelse i flere Championship-klubber i ettermiddag.

  Birmingham har gjort sin første sommerhandel, gjennom å hente Tyler Roberts på permanent overgang fra Leeds. 24-åringen var forrige sesong på lån i QPR, før han nå har signert fireårskontrakt med The Blues.

  Nyopprykkede Plymouth har også gjort innhugg i vinduet, når de har skrevet toårskontrakt med den spanske forsvarsspilleren Julio Pleguezuelo. 26-åringen ankommer på free transfer fra FC Twente, og blir første spanjol i Argyle-drakt.

  For øvrig har Hull gitt midtbanespiller Regan Slater ny treårskontrakt, mens den 35-årige Ipswich-angriperen Sone Aluko er belønnet med ny ettårskontrakt.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen