More

  Roma vs SSC Napoli – Kampanalyse, tippetips og odds

  Vi tar en titt på Roma og SSC Napoli, nå som de skal møte hverandre på Stadio Olimpico på søndag i det som garantert vil bli et spennende Serie A-møte. Det endte uavgjort sist gang Roma møtte SSC Napoli. Ingen av lagene ønsket å tape, og stillingen ble 1-1. Den beste oddsen på at det igjen blir uavgjort er 3.50 hos bookmakerne. SSC Napoli nyter tiden på toppen av tabellen med 26 poeng etter 10 ligakamper i denne sesongen. Hjemmelaget Roma ligger som nummer fire i Serie A med 22 poeng etter 10 spilte kamper.

  Roma vs SSC Napoli – Statistikk

  • Roma har ikke tapt på 21 av de siste 23 hjemmekampene
  • Roma har scoret i 20 av de siste 22 kampene
  • Roma har scoret i 18 av de siste 20 hjemmekampene
  • I de siste 4 kampene spilte Roma, scoret begge lagene
  • Roma har sluppet inn i 8 av de siste 9 kampene
  • SSC Napoli har ikke tapt på de siste 24 kampene
  • SSC Napoli har vunnet de siste 10 kampene på rad
  • SSC Napoli har scoret i 28 av de siste 30 kampene
  • SSC Napoli har ikke tapt 20 av de siste 21 bortekampene
  • SSC Napoli har scoret i 23 av de siste 25 bortekampene

  Roma vs SSC Napoli – Våre spådommer

  Roma vs SSC Napoli – Kampanalyse

  Roma virker å være i fin form før deres kommende kamp. Deres seneste tre kamper startet med en seier mot Lecce, som ble slått 2-1. Deretter spilte de 1-1 mot Real Betis, før Sampdoria ble beseiret 1-0.

  SSC Napoli er i kjempeform med tre strake seire. Cremonese ble slått 4-1. Etter det ble Ajax utklasset i en 4-2 seier, før de slo Bologna 3-2.

  Roma vs SSC Napoli – Innbyrdes oppgjør

  Roma har ikke vært i stand til å vinne noen av deres fem siste kamper mot SSC Napoli. Å tippe på uavgjort sist Roma møtte SSC Napoli ville gitt god profitt. Lagene delte poengene i en 1-1 kamp, hvor ingen av lagene maktet å ta seieren. SSC Napoli synes å ha et godt tak på Roma, som de har slått fem ganger på deres seneste 10 oppgjør. Bookmakerne setter oddsen til 2.43 på at SSC Napoli vinner igjen.

  Roma vs SSC Napoli – Lagnyheter

  Roma kan ha opptil fem spillere ute av diverse grunner, når de tar imot SSC Napoli på søndag.

  Paulo Dybala, Mehmet Zeki Celik, Rick Karsdorp, Georginio Wijnaldum & Ebrima Darboe er de fem spillerne som mangler for Roma.

  SSC Napoli har bare to spillere på skade- og fraværslisten, mens de forbereder seg til kampen.

  Spillere som Andre-Frank Zambo Anguissa og Amir Rrahmani må se kampen fra sofaen, i stedet for å være med på turen til Stadio Olimpico.

  Roma vs SSC Napoli – Lagoppstillinger

  Roma vs SSC Napoli – Tippetips

  I sine 10 siste kamper på Stadio Olimpico på tvers av alle turneringer vant Roma sju ganger, spilte uavgjort en gang og tapte to ganger. SSC Napoli har tatt åtte seire og spilt to uavgjort i de siste 10 kampene på bortebane. I deres seneste 10 kamper på Stadio Olimpico har Roma vunnet seks av dem uten å slippe inn mål .

  Det ble scoret over 2.5 mål fem ganger i de seneste 10 kampene mellom disse to klubbene. Roma presterte et gjennomsnitt på ett mål, mens SSC Napoli hadde et snitt på 1.8 mål i disse oppgjørene.

  I de siste 10 matchene mellom Roma og SSC Napoli har begge lag scoret seks ganger. Beste odds på at begge lag scorer er 1.67.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen