More

  Roma – Bodø/Glimt

  Roma – Bodø/Glimt
  Stadio Olimpico
  Torsdag kl. 21:00
  TV: V4 og Viaplay
  Odds:
  H: 1,33
  U: 4,70
  B: 11,00
  Vårt Tips: B
  Returmøte etter den famøse 6-1-triumfen til Bodø/Glimt sist for noen uker siden. Nordlendingene rystet en hel fotballverden da de ydmyket Roma og påførte José Mourinhos største tap i hans lange og troféfylte karriere. Til tross for at Mourinho sendte utpå mange av sine nest beste spillere fra start, er det verdt å huske på at han satte inn det meste av kavalriet i pausen, da ydmykelsen virkelig satte i gang.
  Siden den gang har Bodø/Glimt tatt store skritt mot et nytt seriegull, og før helgens runde ligger gultrøyene syv poeng foran Molde, med kun fem kamper igjen å spille. I helgen slo de Sandefjord 1-0, uten å imponere altfor meget. Bodø/Glimt er så klart svekket at de har sine to beste midtbanespillere, Ulrik Saltnes og Patrick Berg, ute med kneskader, men erstatterne har gjort en glimrende jobb så langt. Særlig har Elias Skogen fylt skoene til Berg på imponerende vis.
  Etter kampslutt på Aspmyra for to uker siden, uttalte Mourinho at han ikke var nevneverdig overrasket over at Bodø/Glimts beste var bedre enn Romas nest beste, og ville ikke gi nordmennene noe særlig mer skryt enn nødvendig. Han fulgte opp med å si at han ville bli nødt til å stille med sitt beste mannskap i kveld, for å fortsatt ha god kontroll på avansement til utslagsrundene.
  Bodø/Glimt vil også være på det nærmeste klar til avansement skulle de ende opp med nok en historisk triumf i kveld, og Kjetil Knutsen ser ikke bort fra at man må skrive nye kapitler i norsk fotballhistorie etter kampslutt i den evige stad.
  – Toppnivået deres er ekstremt høyt, men de er nok ikke der de ønsker å være. Vi er i en posisjon som gjør det mulig å vinne. Vi er opptatt av å prestere og utvikle oss og dette er den perfekte arenaen, sier Knutsen til klubbens hjemmesider.
  Roma er naturligvis klare favoritter her, men hjemmeoddsen frister ikke undertegnede til spill. Italienerne er i svak form, og har vunnet bare én av sine siste fem i alle turneringer. Med et noe patriotisk blikk på kampen, drister jeg meg heller til en liten innsats på en historisk borteseier. 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen