More

  Rodrygo til 2028

  Rodrygo har forlenget kontrakten med Real Madrid.

  Rodrygo til 2028

  Rodrygo Til 2028
  Rodrygo Til 2028 2

  22-åringen fra Osasco i Brasil har vokst seg større og større i Real Madrid-drakta, og blitt en av klubbens viktigste spillere etter overgangen fra Santos i 2019. Med en prislapp på 45 millioner euro var det et stort press som ble lagt på Rodrygo sine skuldre, og det tok tid før han ble komfortabel i laget.

  LES OGSÅ: Helgens dobbel i La Liga

  Nå er Rodrygo imidlertid en av Real Madrids viktigste spillere, og forrige sesong noterte han seg for ni målgivende og ni scoringer i La Liga. Denne sesongen er det Jude Bellingham som har vært Reals beste og viktigste spiller, men Rodrygo er en viktig brikke for Ancelotti, og brasilianerens anvendelighet gjør at han blir brukt i atskillige posisjoner av manageren.

  Ellevill utkjøpsklausul

  Torsdag signerte angrepsspilleren en ny og forbedret avtale, som binder ham til Santiago Bernabéu frem til juni i 2028. Rapportene skal ha det til at 22-åringens nye utkjøpsklausul lyder på svimlende 995 milliioner euro.

  – Real Madrid er livet mitt. Jeg er veldig fornøyd med kontraktforlengelsen. Jeg har alltid drømt om å spille her. Når du først kommer hit, og begynner å spille i denne trøya, begynner du etter hvert å forstå dens storhet, sier en storfornøyd Rodrygo til klubbens hjemmesider.

  Er du ikke abonnent? Kjøp digitalt abonnement og få direkte tilgang til alt om helgens La Liga-runde og mye, mye mer for kun 5 kroner den første måneden! Bruk kodeord FEMMER.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen