More

  Robin Rasch er OBOS-ligaens frispark-konge

  Robin Rasch sammenlignes med James Ward-Prowse – med rette.

  Full pott i våre spillforslag i helgens runde. Skeid-seier mot Bryne og uavgjort mellom Raufoss og Fredrikstad ga pen gevinst til henholdsvis 2,20 og 3,10 i odds, og vi krysser selvsagt fingrene for at flyten fortsetter i kommende helgs runde. Oddsen fra Norsk Tipping var ikke klar da Tipsbladet gikk i trykken, men følg med på våre nettsider inn mot helgen for oddstips til den 12. ligarunden i OBOS-ligaen. 

  Hovedstadsderby

  Det var en ellers underholdende runde av OBOS-ligaen søndag ettermiddag, med over 2,5 scoringer i fem av åtte matcher. En av de kampene hvor vi «bare» fikk to scoringer, var i oppgjøret mellom KFUM Oslo og Kristiansund, og der stod Robin Rasch for søndagens C-moment i divisjonen. 29-åringen skrittet opp på sedvanlig vis da Kåffa fikk frispark fra rundt 20 meter, og det virket nærmest forutbestemt at ballen skulle dundre inn i nærmeste kryss, noe den selvsagt også gjorde. 

  Frisparkperlen var Raschs tredje frisparkmål denne sesongen, og et frispark til KFUM fra 25 meter og inn, må heretter regnes som en stor sjanse til hovedstadslaget. Parallellene til Southamptons James Ward-Prowse er for lengst trukket, og Robin Rasch får nye muligheter til å trylle med sin helstøpte høyrefot i søndagens hovedstadsderby mot Skeid. Kåffa er dessuten i toppform etter svak start på sesongen, og ankommer Nordre Åsen med tre strake seirer i divisjonen, og har følgelig bykset oppover tabellen de siste ukene. Onsdag skal de også gjøre opp om billett til fjerde runde i cupen i hjemmekamp mot divisjonskollega Åsane. 

  Åsane i trøbbel

  Vi skrev noen linjer i forrige utgave av Tipsbladet Weekend om hvor jevnt det er i toppen i årets sesong, og etter helgens runde, har ikke avstanden mellom de øverste lagene blitt veldig mye større. Det skiller bare fire poeng fra Kongsvinger på tabelltoppen til Start på sjetteplass og den siste kvalikplassen om spill til Eliteserien. Vi kommer dermed etter alle solemerker å få en fantastisk kamp om de direkte opprykksplassene, og hvilke to klubber som får direkte adgangsbillett til den aller øverste divisjonen, får vi trolig ikke før siste ligarunde i midten av november.  

  Vi Tror Lars Martin Kvarekval Og Skeid Gjør Jobben Mot Robin Rasch Sitt Kfum.
  Vi Tror Lars Martin Kvarekval Og Skeid Gjør Jobben Mot Robin Rasch Sitt Kfum.

  Også i bunnen er det svært tett og jevnt. Åsane har selvsagt gjort det svært vanskelig for seg selv ved at de fortsatt ikke har vunnet en kamp, 11 ligarunder ut i sesongen, og har fem poeng opp til trygg plass – like mange poeng som de har plukket i hele år. De oransjekledde har heller ikke marginene på sin side, og slapp inn begge målene etter dødballer i søndagens 1-2-tap mot den ferske ligalederen Kongsvinger. Det begynner dermed å haste veldig for Morten Røsslands mannskap å plukke poeng, og det er vanskelig å understreke viktigheten av søndagens bunnoppgjør mot Bryne på Jæren. Så å si alle Åsane-spillere som ikke heter Mame Mor Ndiaye har underprestert kraftig, men ikke den senegalesiske spissen. 26-åringen er oppe i seks fulltreffere allerede denne sesongen, slett ikke verst for en spiss for tabelljumboen.  

  Helgens oddstips

  FAVORITTEN:

  Mjøndalen – Sogndal
  TIPS:
  B til 2,15 i odds hos Norsk Tipping

  LURINGEN:

  Skeid – KFUM Oslo
  TIPS:
  H til 2,65 i odds hos Norsk Tipping

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen