More

  Rennes vs Lyon – Kampanalyse, beste odds og tippetips

  Rennes har fordel av hjemmebane, når gjestene Lyon tar turen på søndag for en kamp i Ligue 1. Rennes ser uten tvil frem mot deres neste kamp, da de endte med å vinne 4-1 og 4-2 i deres seneste to oppgjør mot Lyon. En titt på tabellen viser at den nåværende forskjellen mellom de to lagene er fire poeng og tre plasser.

  Rennes vs Lyon – Statistikk

  • Rennes har scoret i 40 av de siste 42 hjemmekampene
  • Rennes har scoret i 28 av de siste 30 kampene
  • I 10 av de siste 12 kampene Rennes spilte, scoret begge lagene
  • Rennes har ikke tapt på 11 av de siste 12 kampene
  • Rennes har ikke tapt på 10 av de siste 12 hjemmekampene
  • Lyon har sluppet inn mål i 13 av de siste 15 kampene
  • Lyon har sluppet inn mål i 13 av de siste 15 bortekampene
  • Lyon har ikke vunnet på 7 av de siste 8 bortekampene
  • Lyon har scoret i 10 av de siste 12 kampene
  • Lyon har ikke vunnet de siste 5 kampene

  Rennes vs Lyon – Våre spådommer

  Rennes vs Lyon – Kampanalyse

  Rennes er i storform før deres kommende kamp på søndag, da de seneste tre kampene har gitt full uttelling. Først ble Dynamo Kyiv slått 2-1, etter det ble 3-0 mot Nantes. Senest måtte også Dynamo Kyiv gi tapt når Rennes tok en 1-0 seier. Rennes har visst liten nåde i sine siste seks kamper på Roazhon Park, hvor de har vunnet fem og tapt en kamp. De har scoret 15 ganger, mens de har sluppet inn tre.

  Bare et poeng forhindrer Lyon i å ha gått tomhendte fra deres seneste tre kamper. De tapte 0-1 mot både PSG og Lens. Senest var det en liten trøst å hente etter 1-1 mot Toulouse. Lyon kan vise til kun én seier på sine seks siste bortekamper i ligaen, der de også har spilt uavgjort en gang og tapt fire. De har sluppet inn 11 mål og selv scoret sju.

  Rennes vs Lyon – Innbyrdes oppgjør

  Rennes ser uten tvil frem mot deres neste kamp, da de endte med å vinne 4-1 og 4-2 i deres seneste to oppgjør mot Lyon. Rennes går til kampen mot Lyon med en 5-2-3 statistikk på deres seneste 10 oppgjør. Det gir en seiersrate på 50%, hvilket kanskje er verdt å ha i bakhodet , innen man setter sine spill.

  Rennes vs Lyon – Lagnyheter

  Rennes kan ha tre spillere på skade- og fraværslisten i forkant av deres kommende kamp mot Lyon.

  Jérémy Doku, Baptiste Santamaria og Warmed Omari er de tre spillerne som mangler for Rennes.

  Lyon har bare to spillere på skade- og fraværslisten, mens de forbereder seg til kampen på søndag.

  Lyon må klare seg ute Romain Faivre og Julian Pollersbeck, som fortsatt ikke er skadefri til kampen på Roazhon Park.

  Rennes vs Lyon – Lagoppstillinger

  Rennes vs Lyon – Tippetips

  Rennes har tatt tre poeng i sju av deres foregående 10 hjemmekamper på tvers av alle turneringer. De spilte uavgjort en gang og gått på to nederlag. Lyon har sikret seg tre seire på deres siste 10 bortekamper, hvor det også har blitt uavgjort to ganger, samt fem nederlag. Vi ser på Rennes som store favoritter, og setter våre penger på en hjemmeseier.

  Der endte med under 2.5 mål i fire av de siste 10 kampene mellom de to klubbene. Mens Rennes har et gjennomsnitt på 1.7 måls i oppgjørene, har Lyon et snitt på 1 mål. Vi tror Rennes fyrer på alle sylindere på hjemmebane, noe som vil sørge for at vi anbefaler et spill på over 2.5 mål i dette oppgjøret.

  Begge lagene fant målet fem ganger på de siste 10 oppgjørene mellom hjemmelaget Rennes og Lyon. Best odds på at begge lag scorer hos bookmakerne er 1.63.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen