More

  Rekordjakt hos Wednesday

  Sheffield Wednesday inntok tabelltoppen igjen etter en maktdemonstrasjon i andreomgang.

  Desember 1960 til april 1961. Det var forrige gang Sheffield Wednesday gikk 19 ligakamper uten tap. I lørdagens hjemmekamp mot Milton Keynes så det derimot ut til at den nåværende rekken skulle stoppe på 18 kamper da gjestene ved Mohamed Eisa kunne gå til pause med 2-1 ledelse.

  Men en maktdemonstrasjon av en andreomgang skapte både feststemning og håp om ny rekord. For scoringer fra Michael Smith, Lee Gregory og George Byers sikret 5-2 seier og 19 strake kamper uten tap. Dermed har de tangert den over 60 år gamle rekorden og nå kan ny rekord settes om de klarer seg i borteoppgjøret mot Charlton neste helg.

  Gledelig nok kunne de 25 000 oppmøtte juble for tabelltopp igjen. For Plymouth ble forbigått på målforskjell etter at de bare klarte 0-0 i sitt oppgjør mot Fleetwood. Dette gir også et ørlite håp for Ipswich som med sin 4-0 seier over Forest Green nå er åtte poeng bak de to på topp.

  I vår preview satte vi pengene på borteseier i oppgjøret Cheltenham – Barnsley og uavgjort i oppgjøret Lincoln-Portsmouth. Til 2.05 og 3.05 gikk begge inn.

  Mer om runden, og da særlig nedrykksstriden, kan du lese mer om i Tipsbladet tirsdag.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen