More

  Ekstremt redusert runde i League One  

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Fullt fokus på de klubbene i League One som ikke har fått sine kamper utsatt grunnet landslagsspill, og det er ikke mange.  

  Bare to kamper fra League One denne helgen da de andre ti er blitt omberammet til andre datoer. Vi gir derfor en heller bred dekning av serieledernes hjemmekamp mot Leyton Orient og duellen mellom to av de andre som rykket opp fra League Two i vår, Stevenage og Carlisle  

  Exeter – Leyton Orient  

  Exeter hadde grunn til å være stolte da de lørdag ettermiddag tok seg til topps i League One. Laget har mistet flere stjernespillere i sommer, og dagen før vinduet stengte forlot kanskje deres største stjerne Sam Nombe klubben til fordel for Rotherham. Uten deres største stjerne var det en ny helt som sikret 1-0 seier borte mot Burton da Ryan Trevitt banket inn seiersmålet med kvartert igjen å spille. Dermed står Gary Caldwell med 4-1-1 på sine første seks kamper, med fire av kampene på bortebane. Exeter er ligaens gjerrigste lag sammen med Portsmouth med sine to baklengsmål, og akkurat det er nøkkelen til suksessen de nå opplever.  

  Leyton Orient har fått en blandet start på livet i League One. Etter å ha plukket sitt første poeng borte mot Blackpool tok de sesongens første trepoenger i seieren over daværende serieleder Cambridge. Det var også det eneste oppgjørene Orient har lignet på fjorårsutgaven, for forrige serierunde var det en tafatt gjeng som tapte hele 0-3 hjemme mot Stevenage. Deres elleve baklengsmål er mest i ligaen til nå, og noe som plager Richie Wellens.  

  Les også: Fem beste overgangene i League One denne sommeren

  Stevenage – Carlisle 

  Forrige sesong League Two-lag skal møtes i kamp nummer to denne lørdagen. Stevenage har fortsatt sitt imponerende spill under Steve Evans og etter 3-0 seieren borte mot Orient forrige helg befinner de seg på tredjeplass med like mange poeng som serielederne. Hjemme på Lamex Stadium har de til gode å slippe motstanderne til og de håper nok på en ny smultring her. 19-åringen Charlie McNeill fikk en drømmestart på utlånet fra Manchester United med sitt første mål i sin første kamp for klubben. Det samme gjorde Nick Freeman i sin første start for klubben. Stevenage ser riktig så solide ut, og stiller som klar favoritt.  

  Carlisle fikk sesongens første seier forrige runde da blant andre ringreven Joe Garner scoret seiersmålet i 2-0 seieren over Shrewsbury hjemme på Brunton Park. De har vært involvert i målfattige kamper til nå i sesongen og doblet scoringsantallet sitt i seieren. Owen Moxon som har stått for to av fire mål fortsatte storspillet sist og er en av spillerne som absolutt kan stikke kjepper i hjulene for Stevenage. I fjor endte oppgjøret med 2-1 seier for hjemmelaget. Vi blir ikke overrasket om lignende resultat kommer denne gangen også.  

  Gamblingen i League One

  Etter en ny helg med full pott tok vi en ekstra risk på forrige helgs luring. En uavgjort i Cheltenham – Barnsley ble prøvd, men på utrolig vis fant ikke hjemmelaget veien til nettmaskene til tross for overtak og flust med sjanser. Heldigvis fant deres gamle spiss Alfie May veien til nettmaskene i favoritt-spillet da Charlton slo Fleetwood 2-1. Denne runden blir det bare to mulige spill fra League One, og i følge beregningene bør man prøve uavgjort for å få igjen en god gevinst.  

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen