More

  Redning for Reading og fri for redsel

  Reading og redning. Det ser virkelig ut som marerittet kan få en lykkelig avslutning.

  Bare uker etter at vi skrev om sjokknyheten der Wycombe var i ferd med å kjøpe det flotte treningsanlegget til Reading har det skjedd nye ting. Protestene fra både Royals-fans og Wycombe-fans fikk sistnevntes klubbeiere til å stoppe fremdriften i oppkjøpet, men mest på grunn av rettighetstrøbbel over hvordan man skulle løse utlån av treningsanlegget til Reading.

  Et salg av treningsanlegget ville også gjøre klubben mye mindre verdt. Pengene fra salget ville gått til den forhatte eier Dai Yongge sin lomme, og hvem vil vel kjøpe en klubb i økonomiske problemer som nettopp har kvittet seg med et av landets beste treningsanlegg?

  Derfor trodde mange at dette var starten på slutten for The Royals. At deres eier Yongge ville tvinge klubben ut i en situasjon de ikke ville komme seg ut av, og at fansen ville ende opp uten klubb.

  Nye eiere til Reading

  Den siste uken har ryktene rundt et salg av klubben skutt fart. Yongge har gått i dialog med potensielle kjøpere og et kjøp som også inkluderer treningsanlegget. I dag bekrefter klubben på sine hjemmesider at de nå går inn i sluttforhandlinger en potensiell kjøper av Reading Football Club. De bekrefter der at treningsanlegget på Bearwood Park og stadionanlegget Select Car Leasing Stadium er inkludert i oppkjøpet.

  Ytterligere detaljer vil komme når det passer seg, skriver klubben videre.

  Og da kan trolig Royals-fansen puste lettet ut. Klubben kan forhåpentligvis starte en ny periode med fokus på det sportslige. Men først må de bare overleve i League One. Det ser ut til å gå.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen