More

  Reddet Mark Hughes i sluttminuttene

  Mark Hughes og Bradford trøbler i sesonginnledningen i League Two. I dag ble det en ny tung dag i den tv-sendte kampen fra Valley Parade, frem til det 89 minutt.

  League Two-runden startet med oppgjøret Bradford – Grimsby på Valley Parade i ettermiddag. Hjemmelaget stod med 2-2-2 på sine seks første kamper og bortelaget stod med 2-3-1 på sine første seks.

  Mark Hughes hadde allerede før kampstart problemer da fjorårets toppscorer i Andy Cook manglet for hjemmelaget. I tillegg var signeringen Alexander Pattison og Tyler Smith også ute. Grimsby på sin side kom opp til Yorkshire med Ebo Eisa som returnerte til manageren og klubben som lot han gå i sommer. Han har til nå i sesongen vært en av ligaens store spillere.

  Fra vondt til verre for Mark Hughes

  Et mer og mer frustrert hjemmepublikum på Valley Parade så hjemmelaget spille støttepasning på støttepasning mot et Grimsby som hadde full kontroll på vertene de første 45. Og to minutter før pause kunne gjestene også juble for ledelsen da Tobias Mullarkey slo et perfekt innlegg til Danny Rose som stanget inn sitt andre for sesongen etter overgangen fra Stevenage i sommer.

  Danny Rose Har Nettopp Sendt Grimsby I Føringen Mot Bradford
  Danny Rose Har Nettopp Sendt Grimsby I Føringen Mot Bradford

  Bradford forsøkte å ta kommandoen i sommervarmen, men de over 18 000 tilskuerne varmet seg bare over solen for spillet ble aldri det helt store. Den gamle storscoreren Mark Hughes fremstod frustrert over den manglende spruten offensivt. Grimsby var nærmere 2-0 enn Bradford var 1-1 og særlig Arthur Gnahoua burde satt spikeren i kisten med 20 minutter igjen på klokken da han bare hadde Bradford-keeper Harry Lewis igjen å overliste, men keeperen reddet den heller tamme avslutningen fra åtte meter.

  Alex Gilliead reddet poenget

  I det klokken passerte 89 minutter kom hjemmelagets første avslutning på mål, og den satt rett i noten. Innbytter Alex Gilliead kom til skudd fra 16-meteren og ballen føyk utagbart i lengste hjørnet til full jubel for hjemmefansen som hadde gitt opp håpet.

  Med seieren kunne Grimsby ha klatret helt opp på andreplass i League Two før resten av runden avsluttes fra klokken 16.00, men med 1-1 i dagens kamp står de med ti poeng mot Bradford sine ni.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen