More

  League Two-runden: Stor test for Notts County  

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Flere storkamper på panelet i League Two, og serielederne Notts County skal opp til en skikkelig manndomsprøve.  

  Seks serierunder tok det før Notts County var på toppen av League Two. Macaulay Langstaff sine to scoringer i andreomgang sørget for 3-1 seier over Accrington Stanley i en tøff kamp på Meadow Lane sist helg. Nå skal de virkelig få testet seg borte mot Milton Keynes som tapte særs fortjent borte mot Crewe sist helg i det som var en skrekkelig forestilling av en av favorittene i League Two. En test av styrke og karakter venter begge lagene, og vinneren vil fort måtte innfinne seg i å være den største opprykksfavoritten i uoverskuelig fremtid.  

  Den store tv-kampen  

  Med det meste av fokuset på League Two denne landslagshelgen får de også en tv-kamp. Tidligkamp fra Valley Parade og oppgjøret Bradford – Grimsby venter for oss og de mange tusen som finner veien til det ærverdige anlegget. Bradford står med full pott hjemme denne sesongen, men har til gode å imponere i de to kampene som begge endte med ettmålsseier. Laget har bare scoret fire mål til nå og mye av grunnen er nok at fjorårets storscorer og toppscorer i League Two har slitt stort fremfor mål. Andy Cook står fortsatt med smultring og en straffemiss på statistikken sin etter seks kamper.  

  Grimsby ligger poenget fremfor med sine to seiere og tre uavgjort. Hjemme på Blundell Park har de vært særs overbevisende, men borte står de med ett poeng på sine to kamper mot Walsall og Notts County. En av sesongstartens beste spillere i Abo Eisa returnerer til klubben og manageren som ikke ønsket han med videre. Heldigvis for Grimsby som har sett midtbanespilleren banke inn fire scoringer allerede denne sesongen, noe som er det dobbelte av hva han fikk for Bradford forrige sesong.  

  Les også: De beste overgangene i League Two denne sommeren

  Trenger poeng 

  Salford og Stockport County trenger begge poeng for å klatre oppover tabellen. Salford tar imot Walsall som har spilt jevnt med alle lagene de møter. Stockport på sin side burde fått sin andre seier for sesongen hjemme mot Crawley sist, men 3-3 oppgjøret hjemme mot Crawley ble en ny skuffende dag for Dave Challinor og co som akkurat nå ikke er i nærheten av de forventede taktene vi tippet før sesongen. Nå skal de på tur til Wimbledon som på sin side nekter å tape selv om de forrige helg viste litt gamle takter ved å gi fra seg 2-0 ledelsen borte mot Newport. En av helgens aller største høydepunkter finner vi derfor på Plough Lane.  

  Klarer vi tre strake?  

  Det ble en særs hyggelig spillkveld forrige serierunde med Grimsby sin seier over Gillingham til 2,30 i odds og uavgjort i oppgjøret Doncaster – Swindon til 3,25 i odds. Det forsøkes med en tredje strake dobbel i League Two nå, der særlig Milton Keynes sin gode odds hjemme gjør det umulig å la være. Av favoritt-spill stod det mellom Salford og Colchester. Sistnevnte var strålende i forrige hjemmekamp i 89 minutter, og har siden vist at toppnivået kan slå et Tranmere-lag som fortsatt ikke har funnet tredjegir denne sesongen.  

  FAVORITTEN:     

  • Colchester – Tranmere           
  • TIPS:    
  • H til 2,15 i odds hos Norsk Tipping    

  LURINGEN:     

  • Milton Keynes – Notts County   
  • TIPS:     
  • H til 2,65 i odds hos Norsk Tipping 

  Kamper og markeringer League Two

  League Two-Runden: Stor Test For Notts County   Inuj4B9V League Two
  League Two-Runden: Stor Test For Notts County   2

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen