More

  Rebecca Welch: Historisk dommer på Craven Cottage

  Knappe året siden Rebecca Welch sin siste historiske bragd, skal den kvinnelige dommeren ta et nytt steg.

  Det største kvinnelige dommertalentet i England har steget i gradene, igjen. Rebecca Welch tok steget inn i divisjonssystemet for knappe to år siden og har i 2023 klatret helt til topps.

  I 2021 debuterte hun som dommer i det engelske ligasystemet i oppgjøret mellom Harrogate Town og Port Vale. I januar 2022 ble hun også den første kvinnelige dommeren som fikk dømme 3.runde i FA-cupen før hun ble historisk som første kvinnelige dommer på nivå to i England da han hun dømte Championship-oppgjøret mellom Birmingham og Preston i januar i år.

  Fortjent julegave til Rebecca Welch

  Lille julaften får hun derimot sin aller største gave, og kanskje den perfekte julegaven da hun skal dømme Premier League-oppgjøret mellom Fulham og Burnley på Craven Cottage. 40 år gamle Welch har imponert hver eneste gang hun har klatret i dommerrangen og det er lite som tyder på at hun ikke skal ta det høyeste nivået like elegant.

  Hun har tidligere dømt både EM, VM og Champions League for kvinner i tillegg til kamper på nivå tre og fire i England. De siste to ukene har hun blant annet dømt FA-cup oppgjøret mellom Chesterfield og WBA samt Stockport sin seier over Northampton i League Two.

  Alt om Premier League i julen får du selvsagt her på Tipsbladet.no

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen