More

  Real Sociedad – Athletic Bilbao

  Real Sociedad – Athletic Bilbao
  Reale Arena
  Søndag kl. 21:00
  TV: TV2 Sport
  Odds:
  H: 2,25
  U: 3,15
  B: 3,90
  Odds fra Unibet.
  Vårt Tips: H
  Real Sociedad vil innta tabelltoppen i La Liga hvis de får med seg poeng i kveldens hjemmeoppgjør mot Athletic Bilbao. Det baskiske derbyet forventes å bli et hett oppgjør, og det er atskillige grunner til å sette seg godt til rette i godstolen klokken 21 i kveld.
  Real Sociedad har hatt et godt tak på Athletic de siste årene, og har tapt bare én av de åtte siste innbyrdes møtene. Forrige borteseier her kom i mars 2017. La Real har startet sesongen formidabelt med 24 poeng på de 11 første kampene. Dermed vil kveldens verter klatre helt til topps på tabellen med poeng i kveld, men vil ha én kamp mer spilt enn sine nærmeste konkurrenter.
  Alexander Sørloth scoret sitt første mål for Real forrige helg da han ga de blåhvite ledelsen i toppkampen mot Atlético Madrid. La Real ledet 2-0, men måtte til slutt nøye seg med ett poeng og 2-2. Fulgte opp med kontrollert 2-0-seier borte mot Celta i midtuken.
  Athletic Bilbao er syv poeng bak kveldens verter på tabellen, men har én kamp mindre spilt. Los Leones er ubeseiret på de fire siste, og forrige tap kom for en drøy måned siden da de røk 1-2 hjemme mot Rayo Vallecano. 2-2-0 siden, og 1-1 i midtukens match mot Espanyol.
  Begge lagene stiller tungt skadepreget, og både Real Sociedad og Athletic har seks mann ute. Aller verst er det kanskje for hjemmelaget, som må unnvære viktige Mikel Oyarzabal. Likevel synes vi oddsen på hjemmeseier er såpass god at vi setter kveldens innsats til La Real.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen