More

  Real Madrid – Osasuna

  Real Madrid – Osasuna
  Santiago Bernabéu
  Onsdag kl. 21:30
  TV: TV 2 Sport Premium 1
  Odds:
  H: 1,35
  U: 5,75
  B: 8,75
  Vårt Tips: B
  Real Madrid kommer fra en strålende helg der de slo erkefienden Barcelona 2-1 i deres egen hule på Camp Nou. David Alaba åpnet scoringskontoen for sin nye klubb etter overgangen fra Bayern München i sommer med en rakett i det lengste hjørnet, og Madrid vant fortjent i Barcelona.
  Dermed er de helt i ryggen på foreløpig ligaleder Real Sociedad, men Carlo Ancelottis mannskap har én kamp mindre spilt enn La Real, og er bare poenget bak. De skal imidlertid få bryne seg på en tøffere test enn hva oddsen tilsier i kveldens hjemmeoppgjør mot Osasuna.
  Gjestene har startet sesongen svært godt, og ligger på sjetteplass med finfine 5-3-2 etter ti spilte kamper. Baskerne er ubeseiret på fire kamper, og helgens 1-1 mot Granada avbrøt en seiersrekke på tre. Real Madrids manager, Carlo Ancelotti, bedyrer at laget hans ikke kommer til å undervurdere kveldens gjester.
  – Osasuna er et godt lag og i god form. De spiller høyintensitetsfotball og forsvarer seg godt. De er farlige i og rundt 16-meteren, og tabellposisjonen deres forteller det meste. De presterer godt for tiden, og vi må forberede oss bra for det kommer sannsynligvis til å bli en tøff kamp, sa italieneren på pressekonferansen før kampen.
  Og det er neppe få som gleder seg mer til kveldens oppgjør enn Osasunas Chimy Ávila. Den argentinske spissen har vært ute med to separate, alvorlige kneskader de siste snaue to årene, og følelsene tok overhånd da han scoret sitt første ligamål på 21 måneder for ti dager siden mot Villarreal. I helgen fulgte han opp med en ny scoring, og skulle han score igjen i kveld, vil det være nok en personlig triumf.
  10,00 i odds på sesongens hittil beste bortelag? Den tar vi.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen