More

  Real Betis – Sevilla

  Real Betis – Sevilla
  Beníto Villamarín
  Søndag kl. 21:00
  TV: TV 2 Sport Premium 2
  Odds:
  H: 3,00
  U: 3,25
  B: 2,57
  Vårt Tips: U
  Sevilla-derbyet er et av de heteste i europeisk fotball, og kveldens affære forventes å bli intet unntak. Begge lag har fått en bra start på sesongen og kjemper i toppen i La Liga, med Sevilla som det aller beste laget av disse to hittil.
  Gjestene håper å kunne kjempe om La Liga-tittelen denne sesongen, mens kveldens verter nok vil si seg fornøyd med kvalifisering til Europa League. Når dommer Antonio Mateu blåser i gang det 135. Gran Derbí i kveld, vil imidlertid både Real Betis og Sevilla ha store intensjoner om tre poeng, og disse oppgjørene er som regel svært jevne.
  Selv om fem av de seks siste oppgjørene har endt med en seierherre, har seiersmarginen vært med bare ett mål. Forrige sesong endte det 1-1 da lagene møttes på denne banen, men det blir et helt annet trykk og en atmosfære i kveld når i overkant av 60 000 gale Sevillistas tar turen til ærverdige Beníto Villamarín.
  Her gjør Real Betis det som regel som de vil, og kan skilte med tre strake triumfer på eget gress. Barcelona og Real Madrid er de eneste lagene som har vunnet her det siste kalenderåret, og Sevillas forrige seier her kom for ganske nøyaktig to år siden da de slo 2-1.
  Før kveldens kamp ligger Sevilla på tredjeplass i La Liga, kun tre poeng bak ledende Real Madrid og med én kamp mindre spilt enn ligalederne. Real Betis følger på femteplass, tre poeng bak kveldens gjester.
  Sevilla skuffet i midtukens Champions League-oppgjør, der de tapte 1-2 hjemme mot Lille, men er imidlertid ubeseiret på de fire siste i La Liga. Real Betis kommer fra et knusende 0-4-tap borte mot Bayer Leverkusen i Europa League, og fikk dessuten juling av Atlético Madrid i forrige ligaoppgjør forrige helg.
  Det ser også bra ut på skadefronten for begge lag. Real Betis mangler kun Víctor Camarasa og Youssouf Sabaly, mens Sevilla må kun unnvære Jesús Navas. Ligger an til å bli et meget jevnt og tøft oppgjør dette, og vi lander på U-en, som kan kjøpes til 3,25 hos Unibet.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen