More

  Real Betis – Real Madrid: Helgens tips!

  Real Betis – Real Madrid
  Lørdag 28. august. kl. 22:00
  Sendes på TV2 Sport Premium
  Kampodds
  Coolbet 4,25 – 3,85 – 1,87
  Norsk Tipping 4,00 – 3,75 – 1,85
  Unibet 4,30 – 3,90 – 1,85
  Real Madrid vartet opp med det som fort kan stå igjen som sesongens match allerede i andre runde, da de spilte 3-3 mot Levante forrige søndag. Gareth Bale sendte gjestene i ledelsen etter bare fem minutter, men vertene slo tilbake i andreomgang, og ledet både 2-1 og 3-2. En for kvelden strålende Vinícius Júnior utlignet fem minutter før slutt med en vakker chip fra særdeles skrå vinkel. Nå virker Real Madrid å kunne stole på enda mer skyts i de offensive rekkene.
  Madrid har nemlig spinket og spart de siste årene for å få på plass en overgang for PSGs Kylian Mbappé, og virker å være i ferd med å få ønsket sitt oppfylt. Til tross for at franskmannen har under ett år igjen i kontrakten, har ikke det hindret det spanske hovedstadslaget å legge frem et bud på svimlende 170 millioner euro, og Mbappé har avslått tre kontraktsforslag fra PSG for å få igjenneom en overgang til Madrid.
  Real Madrid går også i gang med Champions League etter at den kommende landslagspausen er over, og spanjolene har fått en bemerkelsesverdig lik trekning som forrige sesong. Som i fjor, skal Madrid også i år møte Inter og Shakhtar Donetsk i gruppespillet, i tillegg til Sheriff.
  Real Betis har åpnet sesongen med to 1-1 kamper mot Mallorca og Cádiz. I forrige helgs match mot Cádiz, var Nabil Fekir i strålende form, og Los Verdiblancos var uheldige som ikke vant den. Fekir er på en god dag i stand til å stelle til atskillig med trøbbel for en aldrende Real Madrid-midtbane. Betis har denne uken hentet WIllian José på lån fra Real Sociedad, og spissen hadde et nokså mislykket låneopphold i Premier League og Wolves forrige sesong. Samtidig har Betis sendt spissen Loren Morón på lån til Espanyol.
  Tipset
  Real Madrid virket skjøre mot Levante, mens Betis jakter sesongens første triumf. Hjemmeoddsen på 4,30 frister mest i denne.
  Andre spillbare tips denne runden
  Cádiz – Osasuna H @ 3,25 (Unibet)
  Rayo Vallecano – Granada H @ 2,70 (Unibet)
  Valencia – Alavés H @ 1,87 (Coolbet)
  Resten av runden – markeringstips i parentes
  Mallorca – Espanyol (H)
  Celta – Athletic Bilbao (U)
  Elche – Sevilla (B)
  Real Sociedad – Levante (H)
  Barcelona – Getafe (H)
  Atlético Madrid – Villarreal (H)

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen