More

  Reading får poengstraff, igjen

  På under to år har Reading nå blitt ilagt 16 minuspoeng av EFL for manglende kontroll over egen økonomi. I går skjedde det igjen.

  Reading ble i går straffet med minuspoeng for andre gang bare denne sesongen, og tar tallet opp i utrolige 16 minuspoeng på bare to år. De gikk inn i årets sesong i League One med ett minuspoeng og transfernekt for tredje vindu på rad, men problemene fortsetter å hope seg opp for eier Dai Yongge.

  Tre ganger ble lønninger utbetalt for sent forrige sesong, noe som resulterte i poengstraffen før sesongen. Tre av poengene ble suspendert og Reading fikk frist til torsdag 13 september med å opprette – og fylle opp – en lønnskonto som skulle sikre at lønninger ble utbetalt i tide i fremtiden. Dette klarte aldri Yongge og hans team.

  Reading på nedrykksplass i League One

  Dermed ble de tre minuspoengene delt ut, og med fire minuspoeng totalt denne sesongen legger The Royals seg på nedrykksplass etter seks spilte kamper.

  Det purunge mannskapet til Ruben Selles har vunnet to av seks kamper, men blir nå liggende på 22.plass med sine to poeng før hjemmemøtet med Bolton lørdag ettermiddag.

  Med allerede ti minuspoeng utdelt i 2023, og et nedrykk fra Championship, begynner nå tålmodigheten til Reading-fansen å bli rimelig tynnslitt mot eier Dai Yongge.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen