More

  Rayo Vallecano – Mallorca

  Rayo Vallecano – Mallorca
  Mandag kl. 21:00
  Estadio de Vallecas
  TV: TV 2 Sport
  Odds:
  H: 1,92
  U: 3,40
  B: 4,65
  Odds fra Unibet.
  Vårt Tips: U
  Sesongens 14. La Liga-runde avsluttes på Vallecas, der to nyopprykkede lag møtes til dyst, Rayo Vallecano og Mallorca. Etter en god start på sesongen, har det buttet atskillig mer for Vallecano i det siste, men så har de også vært igjennom et tøft kampprogram.
  Real Betis, Barcelona og Real Madrid har vært motstander i tre av de fire siste som har resultert i én seier, én uavgjort og to tap. 1-2 mot Real Madrid for to uker siden, men Rayo har siden fått Radamel Falcao ute med skade, og det er et hardt slag for Andoni Iraolas mannskap. Colombianeren har vært en strålende signering for Rayo, og scoret fem ligamål allerede denne sesongen.
  Mallorca har også klart seg brukbart etter comebacket i den øverste divisjonen, og Luis García har bygd et lag det er vanskelig å slå. Mallorcas fire siste kamper har alle endt uavgjort, og holdt blant annet Sevilla til 1-1 hjemme på Visit Mallorca Estadi. Svært mange kamper i La Liga har endt uavgjort denne sesongen, og vi tror denne føyer seg inn i rekken, og prøver U-en til 3,40 hos Unibet.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen