More

  Raúl García forlenget med Athletic

  Midtbanespllerens kontrakt gikk egentlig ut etter inneværende sesong, men 34-åringen har i dag signert en ny avtale som gjelder frem til sommeren 2022, med mulighet for forlengelse ytterligere ett år.
  Raúl García kom til Athletic Bilbao i 2015, og er en av fansens absolutte yndlinger. Veteranen er kjent for ikke å vike en tomme i duellene og sin målteft. Forrige sesong scoret han 15 mål for Los Leones, og står med tre fulltreffere på 21 kamper i La Liga denne sesongen.
  Baskeren har hatt en lang karriere, og blant annet vunnet Europa League med Atlético Madridi og Supercopa med Athletic, som han vant denne sesongen. Han akter imidlertid ikke å gi seg med det første.
  – Jeg er hekta på å spille fotball. Jeg ankommer treningsfeltet hver dag som om det var den første. Denne forlengelsen viser at klubben stoler på meg, forstår seg på min væremåte og måte jeg jobber på, og jeg kan ikke tenke meg å bli gitt et større kompliment. Denne kontraktsforlengelsen er basert på gjensidig tillit, sier 34-åringen på en pressekonferanse i regi av klubben.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen