More

  Raufoss’ nye stjerneskudd 

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Med to mål i debuten, har Raufoss’ nye spiss, James Ampofo, funnet seg lynraskt til rette i sine nye omgivelser. 

  Raufoss’ nye stjerneskudd

  James Ampofo. Det er bare å merke seg navnet med en gang. Den 19 år gamle ghaneseren kom vederlagsfritt til NAMMO Stadion tidligere i august, og spissen markerte seg voldsomt i onsdagens debut mot Sogndal. Ampofo scoret to av målene i 3-0-seieren mot sogningene, og dermed virker det som om totningene har fått en juvel i rekkene. Spissen hadde bare vært på banen i syv minutter da han scoret sitt første mål for sin nye klubb, og på en halv omgang rakk han altså å score to.  
   
  – Han er en ung gutt med et stort potensial. Han har allerede spilt profesjonell fotball i Hellas og U20 Afrikamesterskap for hjemlandet. Vi fant han gjennom vårt nettverk av kontakter. Vi har stor tro på ham, men vi må alle gi han litt tid, forklarte sportssjef Fredrik Greve Monsen klubbens hjemmesider da Ampofo ble presentert i begynnelsen av august. 

  Og selv om debuten for Raufoss lot vente noen uker, brukte han overhodet ikke den tiden sportssjefen oppfordret til på å markere seg. Raufoss er blant OBOS-ligaens aller beste formlag for tiden, og har radet opp tre strake seirer. Med en ny spissjuvel i rekkene, ligger mye til rette for enda mer jubel på NAMMO før sesongen er over. 

  LES OGSÅ: Sørgelig i Sevilla

  Opprykksfeber i Fredrikstad

  Over i Fredrikstad, herjer opprykksfeberen. Den dypt imponerende 2-1-seieren i toppkampen mot Kongsvinger onsdag, har tatt FFK til topps på tabellen, og utsikten fra toppen er spesielt god for østfoldingene. De kan skue ned til KFUM på tredjeplass, der det skiller syv poeng mellom lagene, og når sesongen nå er to tredjedeler ferdigspilt, skal det mye til for at ikke Fredrikstad er ett av de to direkte opprykkslagene når siste ligarunde er over 12. november.  

  Raufoss
  Riki Alba Og Fredrikstad Holder Stø Kurs Mot Opprykk.

  Søndag tar Mikkjal Thomassens mannskap imot Hødd, som har virket å holde stø kurs mot nedrykk i store deler av sesongen. Men, sunnmøringene har fått et kraftig oppsving i form i løpet av den siste uken, hvor de vant begge kampene sine mot Skeid og KFUM Oslo. Til tross for den siste ukens glimrende resultater, blir Hødd likevel store underdoger på Fredrikstad Stadion på søndag. Norsk Tipping har vertene som rundens største oddsfavoritt, og har satt usle 1,40 i odds på at poengene blir igjen i plankebyen. 

  Siste sjanse for Skeid

  Helt i andre enden av Fredrikstad på tabellen, finner vi Skeid. Oslo-laget har tatt bare ett, stakkarslig poeng på de siste ni kampene, og onsdag fikk Arne Erlandsen sin debut som Skeid-trener i 0-1-tapet mot Ranheim. 63-åringen har blitt ansatt på Nordre Åsen for å forsøke å redde sesongen for hovedstadslaget, og hadde minimalt med tid til å forberede laget før midtukens batalje. Nå har han fått se laget sitt i aksjon i kampsituasjon, og Erlandsen må bruke all sin kløkt og rutine på treningsfeltet for å få dette Skeid-laget til å plukke trepoengere igjen. Det skiller allerede ni poeng opp til Hødd på kvalikplass for tabelljumboen, så Skeid har ikke råd til å vente med å begynne å vinne igjen.

  Raufoss
  Skeids Keeper Har Vent Seg Til Å Være I Full Strekk Denne Sesongen.

  Helgens spill

  FAVORITTEN: 

  Sandnes Ulf – Mjøndalen 
  TIPS 
  H til 1,97 i odds hos Norsk Tipping 

  LURINGEN: 

  Moss – Kristiansund 
  TIPS 
  U til 3,65 i odds hos Norsk Tipping 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen