More

  Preview: Zalgiris – Bodø/Glimt

  Zalgiris – Bodø/Glimt
  Tirsdag kl. 18:00
  Champions League
  Vilniaus LFF stadionas
  Med 5-0 å gå på fra første møte på Aspmyra, er Bodø/Glimt allerede så godt som klare for siste hinder før Champions Leagues gruppespill. Kjetil Knutsens mannskap har servert festfotball uke inn og uke ut i sommer, og 5-0-triumfen forrige uke ble fulgt opp med formidable 7-0 hjemme mot Odd i helgens serierunde i Eliteserien. Og ifølge Runar Espejord, er det ikke rent tilfeldig at slusene foran motstanderens mål plutselig har åpnet seg.
  – Nå er det artig å spille fotball. Det virker som vi har knekt et par koder og ting har løsnet litt for oss. Spesielt mot den lave femmeren vi har slitt litt med i perioder. Det gjør at det er utrolig artig å spille fotball igjen. Nå er det bare to hindere igjen før vi er i gruppespillet, og det tror jeg trigger alle noe voldsomt, sier Glimt-spissen til klubbens hjemmesider.
  Bodø/Glimt har imidlertid slitt betraktelig tyngre på bortebane i Europa denne sommeren, og står med 1-4 i målforskjell fra de to første kampene utenfor landets grenser. Zalgiris, som slo ut Malmö i forrige runde, har vunnet alle sine fem siste hjemmekamper i Vilnius og topper den litauiske ligaen. 
  Tipset
  Med 5-0 å gå på fra forrige møte, frister det ikke veldig med et markeringsspill på HUB-en, og Bodø/Glimt har også vært mye, mye bedre på Aspmyra i Europa i sommer. Likevel har ikke nordlendingene råd til å ta avansementet helt på forskudd, og det er fremdeles en jobb som må gjøres. Vi tror det kan bli bra med mål i denne, og kan hende kan Coolbets 1,83 på over 2,5 mål være et alternativ. Vi står imidlertid han av denne gangen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen