More

  Preview: Man. City – Sporting

  Man. City
  Manchester City med 5-0-seier i det første møtet og dette returoppgjøret er dermed en ren formalitet. 4-1-seieren i helgens derby var imponerende, men hvor mye gidder man i kveld? Kevin De Bruyne er ett gult kort unna karantene, så det vil være et sjokk om han spiller. Det spekuleres i tillegg at ungguttene CJ Egan-Riley og Liam Delap er blant de som får sjansen fra start.
  SKADER: Natkan Aké, Rúben Dias, Cole Palmer, Kyle Walker, João Cancelo og Benjamin Mendy er bekreftet ute. I tillegg tyder mye på at Kevin De Bruyne er blant flere som spares.
  Sporting
  Sporting CP er inne i en tung periode med kun to seirer på de seks siste kampene i alle turneringer. At man er slått ut vet naturligvis portugiserne også, men vi tror man har lyst til å vise seg fra en bedre side enn i det første oppgjøret. Zouhair Feddal var tilbake sist der Islam Slamini scoret begge målene mot Arouca. Forhåpentligvis, for vårt spill, velger trener Ruben Amorim å stille med et forholdsvis toppet mannskap.
  SKADER: Matheus Nunes står over med gule kort mens Daniel Bragança, João Palhinha og Pote trøbler med skader.

  STATISTIKKEN
  * Manchester City med 71 prosent seirer i Champions League denne sesongen
  * 71 prosent av kampene har også endt med oddetall i totalt antall scoringer
  * Sporting CP har scoret i 1. omgangene i 71 prosent av kampene sine denne sesongen
  * I 43 prosent av Sporting CPs Champions League-kamper har begge lag scoret før pause
  TIPSET
  U til 9,00 i odds hos Unibet
  Vi har satt 12 prosent sjanse for uavgjort i Tipsbladet og får dermed flotte 1,08 i verdi når Unibet klasker til med ni i odds

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen