More

  Premier League: Wolves – Leeds

  Engelske lag i monitor hver eneste dag denne uken, og etter to dager med europacup dukes det i kveld for Premier League. 
  En spenstig runde står på menyen, med Merseyside-derbyet Liverpool – Everton, bunnoppgjøret Fulham – Sheffield United, hovedstadsbataljen West Ham – Tottenham og søndagens mestemøte mellom Arsenal og Manchester City som høydepunktene. 
  Startskuddet for runden tas uansett i kveld, når Wolves får besøk av underholdningsgarantist Leeds på Molineux.  

  Wolverhampton – Leeds
  Molineux, fredag 21.00
  Wolves havnet tidlig under på besøk hos Southampton søndag, men ulvene slo tilbake med stil. Ruben Neves utliknet fra straffemerket, før Pedro Neto via en flott soloprestasjon tryllet inn seiersmålet fra noe nær død vinkel. En flott og fortjent revansj for cupnederlaget mot samme lag i midtuken. Så gjenstår å se om prestasjonen kan følges opp. Ikke siden oktober har Wolves vunnet strake Premier League-kamper. Ulvene må også ha fokus på å tidlig ta seg ut av startblokkene. Ikke i noen av de siste 14 kampene har Nunos menn tatt ledelsen. Raul Jimenez,  Willy Boly og Daniel Podence er skadet og uaktuelle for kveldens kamp.
  Leeds er som alltid et underholdende skue, men ikke alltid slik fansen ønsker. Søndag var laget involvert i atter en målfest. Gikk mot Arsenal til pause med 0-4, og scoringene av Pascal Struijk og Helder Costa ble ikke annet enn trøstemål. 42 baklengsmål er nå notert, og bare nestjumbo West Bromwich (55) har svakere defensiv statistikk. I kun én av de siste syv har laget holdt rent bur. Står før kveldens kamp med totalt 199 Premier League-seirer. Tydelig savn av Kalvin Phillips mot Arsenal, og lagkapteinen blir heller ikke å se i kveld. Robin Koch, Ian Poveda, Adam Forshaw, Gaetano Berardi og Rodrigo er også ute, men Mateusz Klich og Diego Llorente meldes klare for innsats.
  Odds: Wolves vant 1-0 da lagene møttes på Elland Road i oktober. Raul Jimenez ble matchvinner i jevn og hard batalje som inneholdt god med sjanser til begge lag. Etter lang downperiode virker Wolves nå å være på vei tilbake til form, og ulvene er oddsfavoritter i dag. Unibet betaler best for H (2,43), mens Betsson gir 3,20 for Leeds-triumf.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen