More

  Premier League: West Ham stjeler oppmerksomheten

  Leicester og Tottenham røk på tap, før Liverpool sent lørdag kveld berget tre poeng hjemme mot Southampton.
  I dag er det West Ham som skal i ilden, i kampen om 4.plassen mot de nevnte tre.
  Det står også tre andre kamper på programmet i dag, men det meste annet enn kampen om topp 4 virker avgjort.
  Søndagens kamper i Premier League:
  Wolves – Brighton
  Molineux, søndag 13.00
  Wolves har hatt en skuffende sesong, men har aldri stått i særlig fare for å bli innblandet i nedrykksstrid. Brighton har vaket over nedrykksstreken det meste av sesongen, men seieren hjemme mot Leeds forrige helg gjør at Graham Potter og hans menn kan se frem til ny Premier League-sesong. Teoretisk kan det fortsatt gå galt, men nei. Begge lag har savnet måljegere, og leting etter dette er hva sommeren vil bli brukt til. 
  Aston villa – Manchester United
  Villa Park, søndag 15.05
  Hjemmelaget har hatt en formidabel sesong, selv om det har buttet imot etter skaden på Grealish. Kun fire lag har notert flere tap enn Villas ni i 2021. Driblefanten står i dag over sin tolvte strake kamp. Manchester United er ubeseiret fra sine siste 24 bortekamper i Premier League, og er nå bare tre bak Arsenals rekord fra 2003/2004. Tøft kampprogram gjør at Solskjær må rotere på elleveren i kommende kamper.
  West Ham – Everton
  London Stadium, søndag 17.30
  West Ham røk på strake tap mot Newcastle og Chelsea, men slo tilbake med godt spill og seier mot Burnley forrige helg. Tabellnaboene Tottenham og Leicester har begge røket på tap I helgen, og da er West Ham kan hende den største favoritten til å ta 4.plassen. Har, på papiret, det enkleste programmet igjen – av de som kjemper om CL-plass. Høyeste hinder kommer trolig i dag, men Everton er ikke veldig imponerende om dagen. Declan Rice mister trolig også dagens kamp, men Michail Antonio gjorde comeback med scoring sist helg. Everton har bare vunnet én av sine siste syv kamper, men har vært langt bedre borte enn hjemme på Goodison.
  Arsenal – West Bromwich
  Emirates, søndag 20.00
  Arsenal ble torsdag ekspedert ut av Europa League, og sesongen kan vanskelig oppsummeres som annet en fryktelig skuffende. Har allerede tapt syv ligakamper på Emirates, og man må helt tilbake til 1930 for å finne svakere Gunners-statistikk. Syv siste hjemme mot WBA er vunnet. Sam Allardyce har satt fart i West Brom, men sluttspurten kom i seneste laget. Blir bekreftet klare for Championship ved tap i kveld, og nedrykk blir det uansett.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen