More

  Premier League: Topp mot bunn

  Manchester City tok tirsdag kveld sin 21. strake seier i alle turneringer, da Wolverhampton til slutt ble greit hamlet opp med på Etihad.
  Tre nye Premier League-oppgjør i kveld, og det blir topp mot bunn i dem alle. Palace, Burnley og Sheffield United er alle å finne på nedre halvdel, og gjestes i kveld av en trio som har siktet innstilt på topp 4 og Champions League-fotball neste sesong.
  Onsdagens kamper:
  Burnley – Leicester
  Turf Moor, onsdag 19.00
  Burnley plukker jevnt med poeng, og virker å greit kunne unngå nedrykksstrid. Mot Tottenham søndag var man imidlertid aldri i nærheten. Var under med 0-2 allerede etter et kvarter spilt, og da var de etter hvert bare å begrense nederlaget. Nick Pope måtte uansett plukke fire baller ut av eget nett. Chris Wood kom på som innbytter mot Tottenham, og spissen returnerer trolig til startoppstillingen etter sitt fire ukers skadefravær. Erik Pieters, Johann Berg Gudmundsson, Robbie Brady og Ashley Barnes er fortsatt ute. Formen er svak, men tre av siste fire hjemme mot Leicester er vunnet.
  Tung periode for Leicester som knapt rakk få Jamie Vardy tilbake fa skade før James Maddison og Harvey Barnes forsvant ut. Sistnevnte av banen med tilsynelatende alvorlig skade da det søndag endte med 1-3-tap hjemme mot Arsenal. Ti poeng fra tolv mulige før dette, men The Foxes kan ikke tillate seg mange sleivspark i kampen om topp 4. Jonny Evans, Harvey Barnes, Ayoze Perez, Dennis Praet, James Maddison, James Justin og Wes Morgan er alle ute, men Wesley Fofana er trolig tilbake i kveld. Ingen kan vise til flere borteseirer en Leicesters ni.
  Odds: Unibet tilbyr 4,10 for Clarets-seier, mens Coolbet i kjent stil leverer best odds på favoritten. 2,12 for Leicester-seier i kveld.
  Sheffield United – Aston Villa
  Bramall Lane, onsdag 19.00
  Sheffield United står fortsatt fast på 11 poeng, likt med tidenes svakeste poengsum i Premier League. Mot Liverpool søndag kveld var man egentlig aldri i nærheten, til tross for at den regjerende mesteren var ekstremt svekket. Aaron Ramsdale holdt lenge stand, men måtte til slutt plukke to baller ut av eget nett. John Egan, Jayden Bogle, Jack O’Connell, Sander Berge og Jack Robinson er alle på skadelista. Fire siste ligakamper er tapt, og i tre av dem har de heller ikke scoret mål. 10 av første 13 hjemme på Bramall Lane er tapt.
  Villa måtte også i helgen klare seg uten midtbanemotor Jack Grealish, men det holdt likevel til tre nye poeng. Det var målsjanser nok begge veier, men Anwar El Ghazis fulltreffer i femte spilleminutt ble kampens eneste. Stopperparet Konsa/Mings, og sisteskanse Emiliano Martinez, var sterkt delaktige i at man for 13.gang denne sesongen holdt nullen. På fremmed gress har man unngått baklengs i siste tre. Grealish og Matty Cash står over også kveldens kamp.
  Odds: Coolbet tilbyr 3,90 for H, mens Unibet leverer 2,10 for Villas åttende borteseier for sesongen.
  Crystal Palace – Manchester United
  Selhurst Park, onsdag 21.15
  Et sterkt skadeplaget Crystal Palace ble utspilt av spesielt Brighton i midtuken, men også Fulham lørdag. Avslutningsstatistikken viser 3-40 fordel motstanderne. The Eagles står likevel igjen med fire av seks mulige poeng fra de to oppgjørene. Dette betyr nok også at Palace snart er klare for atter en Premier League-sesong. Ti poeng skiller til nedrykksstreken, og snart er Wilfried Zaha tilbake. Har ikke slått United på Selhurst Park siden 1991 (12 kamper). Jeffrey Schlupp, James Tomkins, Mamadou Sakho og nevnte Zaha er av totalt ti spillere på skadelista.
  Manchester United har bare tapt 1 av siste 20 ligakamper, og poenget som ble plukket på Stamford Bridge søndag var aldri i fare. Det endte målløst, og da ble nok også Manchester United snytt for straffespark.  Røk på overraskende 1-3-tap hjemme mot Palace i ligadebuten, men fire siste på Selhurst Park er vunnet. Paul Pogba er fortsatt ute, men Edinson Cavani meldes å kunne bli klar til kamp i kveld.
  Odds: Palace har regelrett ranet til seg poeng mot Fulham og Brighton, men gis minimal mulighet til å klares det samme i kveld. Unibet med 8,25 for H, mens Coolbet er markedsledende (1,46) for tre poeng til Solskjær & Co.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen