More

  Premier League: Tittelutfordrere i ilden

  Burnley-Fulham er utsatt, men dette var uansett ikke kampen brorparten av oss så mest frem til søndag. Tre av fire antatte tittelutfordrere skal nemlig i aksjon.
  Hovedretten serveres søndag ettermiddag, når Chelsea får besøk av Manchester City.
  Begge er plasseringsmessig et stykke bak i køen på Premier League-tabellen, men det skiller som kjent små marginer på øvre halvdel.
  Søndagens kamper i Premier League:
  NEWCASTLE-LEICESTER
  St. James’ Park, søndag 15.15
  Newcastle røk 2-5 for Leeds, men har siden tatt steg i riktig retning. Spesielt 1-1-kampen hjemme mot Liverpool sist var oppløftende. Fortsatt scores det imidlertid for lite mål, og skader/sykdom på nøkkelspillere må naturligvis ta noe av skylden for den manglende uttellingen. Dette i tillegg til Steve Bruce´ forsiktige tilnærming hva gjelder taktikk. Allan Saint-Maximin, Ryan Fraser og lagkaptein Jamaal Lascelles er fortsatt ute, mens Paul Dummet meldes usikker. Isaac Hayden soner samtidig karantene. Fire siste hjemme mot Leicester har endt med tap.
  Ingen har plukket flere poeng på bortebane enn Leicester. Seks seirer, én uavgjort og bare ett tap er notert på fremmed gress av Brendan Rodgers og hans menn. Fire av de seks seirene er dessuten tatt med margin på to mål eller mer. Kun ett poeng mot Palace på Selhurst Park sist, da Harvey Barnes sikret 1-1 gjennom klassescoring noen få minutter før slutt. Leicester antas imidlertid å være klart styrket siden da.  James Maddison, Wesley Fofana, Cengiz Under, Jamie Vardy og Çaglar Söyüncü er meldes alle aktuelle for startelleveren, etter å ha vært ute mot Palace. Vant henholdsvis 5-0 og 3-0 hjemme og borte mot Newcastle forrige sesong.
  Odds: Unibet (1,68) og Coolbet (1,70) er markedsledende på favorittseier til Leicester.
  Norsk Tipping tilbyr henholdsvis 5,10 -3,75 – 1,62 for HUB.
  CHELSEA-MANCHESTER CITY
  Stamford Bridge, søndag 17.30
  Tung periode for Chelsea som bare har vunnet én av sine siste fem kamper. Everton, Wolves og Arsenal har alle blitt for sterke, mens det ble ett poeng hjemme mot Aston Villa sist. Noen krise er det uansett ikke snakk om, da det før runden skilte usle syv poeng mellom de ni øverste på Premier League-tabellen. 4-3-1 og 10 plussmål fra første 8 hjemme på Stamford Bridge. Hakim Ziyech meldes å bli klar til kamp, og da er Reece James eneste spiller på skadelista. Timo Werner har nå gått elleve strake kamper uten scoring, og det gjenstår å se om Lampard inkluderer tyskeren i startoppstillingen her.
  Manchester City ligger beskjedent an på tabellen, men tabellen lyver. City har to kamper til gode på de fleste foran seg, og formen er god. Kun én av de siste tolv ligakampene er tapt. Scorer imidlertid beskjedent med mål til dem å være, og mye skyldes naturligvis Sergio Agüeros stadige skadefravær. 26 poeng fra første 14 kamper er uansett svakeste sesonginnledning på 10 år, og Pep Guardiola har sitt å stri med før avreise London. Kampen mot Everton ble utsatt grunnet covid-utbrudd i troppen, og minst fem spillere er av den grunn ikke med til hovedstaden. Ederson, Kyle Walker og Gabriel Jesus er tre av dem, mens øvrige to i skrivende stund ikke er navngitt.
  Odds: Fraværene i City-troppen gjør Chelsea til et spennende spill, og odds opp mot 3,20 på hjemmeseier er å oppdrive. Odds på City-seier er som best 2,30.
  Norsk Tipping leverer henholdsvis 2,90 – 3,50 – 2,20 på HUB.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen