More

  Premier League: Chelsea vs Luton

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Det dukes for ny Premier League-runde, og tjuvstart tas når Chelsea vs Luton på Stamford Bridge er første kamp ut i kveld. To klubber med vidt forskjellig økonomisk forutsetning, og hjemmelaget blir naturligvis skyhøy oddsfavoritt.

  Chelsea Vs Luton
  Chelsea Vs Luton: Moses Caicedo Og Chelsea Har Mye Å Revansjere

  Chelsea står imidlertid med bare én seier fra sine siste 18 kamper i alle turneringer, og ankommer dagens batalje med alt å tape. Luton Town er på sin side tippet nord- og ned av absolutt alle, og ethvert poeng som plukkes i klubbens aller første Premier League-sesong vil være en bonus.

  Chelsea vs Luton

  Stamford Bridge
  Fredag 21.00

  Odds fra Norsk Tipping: 1,22 – 6,10 – 12,00

  “Nye” Chelsea har ikke fått sesonginnledningen de håpet på. Totalt ett poeng er hentet fra sesongens to første kamper er hentet, etter at det søndag endte med 1-3-tap på besøk hos West Ham. Der ble klubbens to aller dyreste spillere også de største syndebukkene. Enzo Fernandez brant straffespark før Moises Caicedo forårsaket straffe. Carney Chukwuemeka forsvant samtidig ut med langtidsskade, og det er nå et tosifret antall spillere ute av drift på Stamford Bridge.

  Lang skadeliste

  Chelsea Vs Luton: Reece James Er En Del Av Lang Skadeliste I Chelsea
  Chelsea Vs Luton: Reece James Er En Del Av Lang Skadeliste I Chelsea

  I tillegg til Chukwuemeka er Reece James, Christopher Nkunku, Wesley Fofana, Benoit Badiashile, Trevoh Chalobah, Armando Broja, Marcus Bettinelli og Mykhailo Mudryk av de som av ulik grad er skadet og/eller usikre på spill denne helgen. Chelsea har vunnet bare én av sine siste 16 kamper i alle turneringer. I Premier League har man pådratt seg baklengsmål i alle de siste elleve.

  Ross Barkley vender hjem

  Chelsea - Luton, Ross Barkley
  Chelsea Vs Luton: Ross Barkley Vender Tilbake Til Sin Tidligere Hjemmebane

  Luton røk 1-4 i Premier League-debuten borte mot Brighton, før det nå venter nesten like tøff oppgave på Stamford Bridge – bare ni år etter at klubben kjempet om poeng på nivå 5. Skulle møtt Burnley til en aller første Premier League-kamp på Kenilworth Road forrige helg, men byggearbeidene ble ikke fullført i tide. Chelsea har i sommer kjøpt spillere for £600 millioner, mens Luton har brukt £17 millioner, fordelt på ti spillere.

  Dårlige minner

  Chelsea Vs Luton: Tim Krul
  Chelsea Vs Luton: Tim Krul Tar Opp Kampen Mot Thomas Kaminski I Town-Buret

  Tidligere Norwich-keeper Tim Krul er foreløpig sistemann inn, og veteranen har ikke spesielt gode minner fra sin forrige opptreden på Stamford Bridge. Krul plukket syv baller ut av nettet da Norwich tapte stort i oktober 2021.

  I kveld er det nok uansett Thomas Kaminski som vokter Hatters-buret. Gabriel Osho, Dan Potts og Jordan Clark er skadet, men Ross Barkley antas å bli klar til kamp mot sin tidligere arbeidsgiver. Dette blir første ligakamp mot Chelsea siden 1991, da det endte med 2-0-seier til Town på Kenilworth Road. Tre senere møter, alle i FA-cupen, har endt med Chelsea-seier.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen