More

  Premier League: På’an igjen

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  En fartsfylt og målrik Premier League-helg er forbi, men man rekker knapt trekke pusten før ny ligarunde tar avspark. Arsenal og Liverpool var de eneste i topp 5 som tok full pott, da Tottenham stoppet tapsrekken, samtidig som de påførte Manchester City en tredje strake poengdeling. Manchester United ble passert av Newcastle, etter å ha blott rundspilt på St. James’ Park. I andre enden av tabellen kom et etterlengtet lyspunkt for Burnley, som i sesongens første hjemmeseier dunket inn fem scoringer mot forrige sesongs Championship-kollega Sheffield United.

  Burnley besøker tirsdag Wolves på Molineux, mens Luton får besøk av ligalederen.

  Premier League tirsdag

  Premier League, Wolves
  Premier League-Runden

  Wolves – Burnley

  Molineux, tirsdag 20.30
  Odds fra Norsk Tipping: 1,82 – 3,70 – 4,00

  Strake tap for Wolves, da 2-3-nederlaget på besøk hos Fulham ble fulgt av forventet tap på besøk hos Arsenal. Matheus Cunha scoret et flott mål, men ulvene tapte denne gang fortjent. Gary O’Neil hadde for en sjelden gangs skyld heller ikke VAR eller dommere å skylde på. Sisteskanse Jose Sá forsvant ut med skade, og blir neppe å se mellom stengene tirsdag. I tillegg til Sa er også Pedro Neto ute, men Mario Lemina og  João Gomes returnerer fra karantene. To seirer og to tap fra første seks hjemme på Molineux.

  Premier League: Burnley
  Opptur: Burnley Scoret Fem, Og Skaffet Seg God Med Selvtillit

  Ketchup-effekt for Burnley, som etter seks strake tap vartet opp med festfotball og 5-0-seier hjemme mot Sheffield United. Dette var sesongens første hjemmeseier, og den bidro til at man forlot jumboplassen. Burnley ble dermed. 92, og siste ligaklubb som vant på hjemmebane denne sesongen. Jay Rodriguez sendte The Clarets i føringen etter bare 15 sekunder, og veteranangriperen har dermed 2 av de 15 raskeste scoringene i Premier League-historien – etter at han for ti år siden scoret et enda kjappere mål for Southampton mot Chelsea. Jordan Beyer er suspendert, mens Lyle Foster fortsatt ikke er tilbake i trening.

  Luton – Arsenal

  Kenilworth Road, tirsdag 21.15
  Odds fra Norsk Tipping: 12,50 – 6,40 – 1,20

  Luton
  Ny Tøff Test: Luton Var Nær Seier Hjemme Mot Liverpool, Før De Nå Skal Måle Krefter Mot Ligalederen

  Luton tok mot Crystal Palace sin andre seier siden opprykket, men på besøk hos Brentford var det om å gjøre å holde tett bakover. At sisteskanse Thomas Kaminski allerede etter en drøy halvtime ble gitt gult kort for å hale ut tiden, forteller litt om hva Lutons plan for dagen var. Man lyktes da også å holde nullen til pause, men da lagkaptein Tom Lockyer ble igjen i garderoben ved halvtid ble det tungt å stå imot. Ti minutter ut i andreomgangen var man under med 0-2, og Jacob Browns scoring kvarteret før slutt ble til slutt ikke annet enn et trøstemål.

  Dan Potts, Mads Andersen, Reece Burke og Cauley Woodrow er skadet, mens Marvelous Nakamba, Teden Mengi, Alfie Doughty og Lockyer er usikre før tirsdagens kamp.

  Premier League: Gabriel Jesus Og Arsenal
  Ligaleder: Gabriel Jesus Og Arsenal Troner I Tet På Premier League-Tabellen

  Arsenal gikk ut i hundre, scoret to flotte mål og virket på vei mot storseier hjemme mot Wolves. Artetas menn sløser imidlertid fortsatt med sjansene, og det var antydning til nervøsitet da Mathues Cunha utliknet for Wolves. Det endte uansett med svært fortjent femte strake seier i alle turneringer, og avstanden ned til Manchester City økte til tre poeng. Bukayo Sakas 1-0-mål var Arsenals scoring nummer 100 for året. Fabio Vieira, Emile Smith Rowe, Thomas Partey og Jurrien Timber er skadet, og uaktuelle til tirsdagens kamp.  

  Premier League-runden

  Tirsdag:

  Wolves – Burnley           

  Luton – Arsenal

  Onsdag:

  Brighton – Brentford      

  Crystal Palace – Bournemouth  

  Fulham – Nottingham Forest     

  Sheffield United – Liverpool       

  Aston Villa – Manchester City    

  Manchester United – Chelsea    

  Torsdag:

  Everton – Newcastle      

  Tottenham – West Ham

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen