More

  Premier League: Newcastle – Aston Villa

  Noen hengekamper skal unnagjøres, men for brorparten av lagene gjenstår nå bare 10 runder av Premier League-sesongen 2020/2021.
  Hovedstadsoppgjøret mellom Arsenal og Tottenham peker seg ut som godbiten i helgens runde, men om dette er den mest prestisjefulle kampen, så finnes flere kamper med like stor betydning.
  Allerede i kveld står mye på spill, og da spesielt for et nedrykkstruet hjemmelag.
  Newcastle – Aston Villa
  St. James’ Park, fredag 21.00
  Newcastle har plukket totalt to poeng fra sine siste fire kamper, og det skiller bare poenget ned til Fulham under streken. Utsiktene til ny Premier League-kontrakt blir ikke lysere når Steve Bruce er uten sine tre viktigste offensive spillere. Callum Wilson, Allan Saint-Maximin og Miguel Almiron har stått for 16 av lagets totalt 27 ligascoringer denne sesongen, og alle er nå skadet og uaktuelle for spill i mars. Som om ikke dette var nok, så svirrer det også rykter om store uenigheter og åpenlys krangling innad i troppen. Åtte av tolv kamper i 2021 er tapt, og på St. James’ Park har man denne sesongen bare holdt nullen i én kamp (Liverpool).
  Aston Villa har bare vunnet én av sine siste fem, og den offensive kreativiteten er tydelig hemmet når Jack Grealish er ute med skade. Driblefanten meldes på bedringens vei, men rekker heller ikke kveldens kamp. Matty Cash og Anwar El Ghazi meldes imidlertid klare. Drømmen om topp 4 og Champions League er nok knust, men fortsatt kan man nå Europa. Med seier i kveld vil man ha nådd sin høyeste poengsum i Premier League siden 2011. Emiliano Martinez står samtidig med 14 smultringer. Rent bur i kveld vil bety tangering av Brad Friedels rekord fra 2010.
  Omvendte møte: Ollie Watkins og Bertrand Traore målscorere da Villa slo Newcastle 2-0 på Villa Park i januar.
  Odds: Newcastle har ikke tapt hjemme mot Villa siden 2005 (12 kamper), men gjestene er likevel oddsfavoritter. Coolbet i kjent stil med best odds (2,12) på favoritten. Unibet betaler best (4,05) for Newcastle-triumf.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen