More

  Premier League: motorveiderby

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  To skadeskutte rivaler møtes på Selhurst Park, til sjelden torsdagsunderholdning fra Premier League. Hjemmelaget ankommer kveldens kamp med nyvunnen selvtillit på innerlomma, etter forrige helg på imponerende vis å ha spurtet til poeng etter å ha vært under med 0-2 mot regjerende mester City i Manchester. Hjemme foran egne fans har imidlertid Hodgsons menn – for første gang siden 2017 – tapt fire strake.

  Premier League
  Stemning: Sesongens Høydepunkt For Palace-Supporterne

  Les også: Liverpool mot Fulham i semi

  Rekken stoppet på 32

  Brighton ble feid av banen mot Arsenal i forrige runde, og det går ikke lenger på skinner for The Seagulls. Kun to av siste elleve ligakamper er vunnet, og mot Arsenal stoppet rekken på 32 strake kamper hvor laget har scoret mål. Rekken med baklengsmål lever imidlertid i beste velgående. I 21 strake har Brighton nå sluppet inn mål. En annen ting å merke seg med Brighton, er at hele 18 av lagets Premier League-scoringer denne sesongen er scoret av innbyttere.

  Crystal Palace – Brighton

  Selhurst Park, torsdag 21.00 på Viaplay
  Odds fra Norsk Tipping: 3,05 – 3,35 – 2,25

  Premier League
  Scoring: Michael Olise Sikret Palace Premier League-Poeng Mot Den Regjerende Mesteren

  To hjemmetap på fire dager for Palace, og Roy Hodgson mente VAR og dommere var en sterk bidragsyter til at det endte med knepent hjemmetap mot Liverpool. Litt uheldige var man kanskje, men Palace hadde altså ballen i bare 24 % av tiden. Poenget som ble plukket borte mot Manchester City var uansett et fint plaster på såret. Også der hadde man lite ball, men fikk betalt for aldri å kaste inn håndkleet mot et overraskende sårbart City. Cheick Doucoure, Sam Johnstone, Rob Holding, Odsonne Edouard, Dean Henderson, Joel Ward og Jesurun Rak-Sakyi er skadet. Eze antas tilbake fra start.

  Premier League
  Mye Å Hevne: Karou Mitoma Og Brighton Har Hatt Svak Uttelling De Siste Ukene

  Brighton dominerte stort, og hadde på en normal dag slått Burnley med fire eller fem mål. Burnley-keeper James Trafford leverte imidlertid sitt (unge) livs klart beste kamp, og sørget for at nestjumboen fikk med seg poeng fra Amex Stadium. Både scoring og baklengs i alle sesongens første 20 kamper, før det lørdag endte med fortjent 0-2-tap mot Arsenal. Bare fortsatt sløsing med sjansene av Arsenals offensiv gjorde at det ikke endte med klarere tap. Tariq Lamptey, Pervis Estupinan, Ansu Fati, Solly March, Joel Veltman og Julio Enciso er skadet.

  Premier League-tipset

  Fire siste mellom Palace og Brighton på Selhurst Park har endt 1-1, og det lukter litt av poengdeling også i kveld. Begge lag har allerede fem poengdelinger på baklomma, og ingen i ligaen har flere. U til 3,35 prøves

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen