More

  Premier League: Leicester kan gå til topps

  Enveiskjøring da Arsenal mandag feide over et stillestående Newcastle på Emirates. Nye tak i Premier League i kveld, og igjen kan man få en ny ligaleder.
  Brendan Rodgers og Leicester stiger til topps med seier hjemme mot Chelsea, men hjemmebane har som kjent ikke vært noen fordel for The Foxes denne sesongen. Fire av lagets fem tap denne sesongen har kommet foran egne tomme tribuner. 

  Kveldens Premier League-kamper:

  West Ham – West Bromwich
  London Stadium, 19.00
  Michail Antonio ble lørdag fjerde West Ham-spiller som rundet 40 Premier League-scoringer, samtidig som The Irons holdt nullen i sin tredje kamp på rad. Kun fem av de første 18 er tapt, og dermed har Moyes og hans menn fortsatt god kontakt med lagene i topp 6. En erstatter for Sebastien Haller vil garantert handles inn før deadline, men Antonio antas å starte også i kveld – til tross for nylig å ha returnert fra skade. Arthur Masuaku er fortsatt ikke tilbake etter sin kneoperasjon, men ellers kan Moyes plukke sin ellever fra øverste hylle. 18 poeng er hentet fra siste 10 ligakamper. Bare tre lag i Premier League har bedre uttelling fra denne perioden. Med seier i kveld er The Irons bare tre poeng bak City på 2.plass.
  West Bromwich virket lenge døde og begravet hva gjelder muligheten til å beholde plassen i Premier League. Fortsatt ser det stygt ut, men lørdag – mot erkerival Wolves på Molineux – tok man sin første seier under ledelse av Sam Allardyce. Da er faktisk ikke veien frem til streken lenger usannsynlig lang. En lang og vond skadeliste gjør imidlertid ting enda vanskeligere. Sam Johnstone kan bli klar, men Karlan Grant, Conor Townsend, Matt Phillips og Grady Diangana er alle ute. Diangana får dermed ikke møte tidligere lagkamerater, som Robert Snodgrass og Sam Allardyce gjør. Conor Gallagher returner etter å ha vært suspendert for fem gule kort. Ingen av de siste ni borte mot West Ham er vunnet, men seks av de ni har endt uavgjort.
  Odds: Coolbet (1,63) og Unibet (1,61) best i klassen for favorittseier til hjemmelaget. ComeOn tilbyr 6,50 for WBA-triumf. Norsk Tipping leverer henholdsvis 1,55, – 3,90 – 5,70 for HUB.
  Leicester – Chelsea
  King Power Stadium, 21.15
  The Foxes har slitt på hjemmebane denne sesongen, og det var derfor spent stemning da man lørdag fikk besøk av et av ligaens beste bortelag. Southampton hadde ikke tapt på fremmed gress siden besøket på Selhurst Park i ligapremieren, men ankom med et svært skadeskutt mannskap, og da gikk det galt. James Maddison og Harvey Barnes sørget for at Leicester fortsatt heger godt med i tittelkampen. Brendan Rodgers og hans menn er ubeseiret fra siste fem i ligaen, og med full pott i kveld stiger laget helt til topps på Premier League-tabellen. Dennis Praet er skadet og ute i tre måneder. Jamie Vardy sliter fortsatt med hofteproblemer, men Rodgers håper å få toppscoreren klar til kveldens storkamp. Caglar Soyuncu returnerte som innbytter mot Southampton, men bør uansett være bak den glimrende duoen Fofana/Evans i kampen om stopperplass.
  Heller ikke lørdag lyktes Chelsea å imponere. Fulham ble slått 1-0, men det var langt mellom høydepunktene på Craven Cottage. For 131. gang i Premier League-historien vant Chelsea med 1-0. Også i forrige møte med Leicester vant man 1-0, i FA-cupens kvartfinale. N’Golo Kanté er eneste fravær, men fortsatt usikkert hvordan Lampard setter opp sin ellever. Sommerkjøpene Werner/Havertz/Ziyech har alle langt frem til å kunne kalles gode handler. Det blir også interessant å se om Reece James i kveld får tilbake plassen på høyresiden, der kaptein César Azpilicueta i hans skadefravær har vikariert med bravur. James var friskmeldt, men måtte følge kampen mot Fulham fra benk. Chelsea er ubeseiret fra sine siste syv besøk på King Power.
  Odds: Odssetterne holder Chelsea som knepen favoritt, og Unibet tilbyr hele tre ganger pengene for hjemmeseier. Coolbet betaler best (2,55) for borteseier. Norsk Tipping: 2,80 – 3,30 – 2,40

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen