More

  Premier League: Leicester – Crystal Palace

  Premier League-pokalen kan snart deles ut, men bak den nykronede ligacupmesteren er det fortsatt flust å spille om. 
  Siste kamp i spilleomgang 33 tar avspark i kveld, og det er så utvilsomt hjemmelaget som har størst motivasjon når Crystal Palace tar turen fra hovedstaden til Leicester. 
  The Foxes vil med full pott ta langt steg mot topp 4, mens Palace nok allerede har startet planleggingen av neste sesong. 

  Leicester – Crystal Palace
  King Power Stadium, mandag 21.00
  Dommer: Graham Scott
  VAR: Stuart Attwell
  Leicester har kurs mot topp 4, men ikke først og fremst grunnet sterke resultater hjemme på King Power. Faktisk er det bare de tre lagene under streken som har tapt flere hjemmekamper enn Leicesters syv. Man er heller ikke i mål hva gjelder topp 4, men seier mot Palace i kveld vil sette laget i flott posisjon før innspurten. Det vil da skille åtte poeng ned til West Ham på 5.plassm med likt antall spilte kamper. Etter strake tap mot Manchester City, og nettopp West Ham, slo Leiecster tilbake med enkel 3-0-seier mot West Bromwich. Jamie Vardy kom på scoringslista etter tolv målløse kamper, mens også spissmakker Kelechi Iheanacho scoret mål. Iheanacho står nå med 13 mål på sine siste 13 kamper, og nigerianeren var også den som skjøt klubben til deres første FA-cupfinale siden 1969. Harvey Barnes og James Justin er uaktuelle for spill i kveld.
  Crystal Palace har fått for vane å ta ferie så fort ny Premier League-kontrakt er sikret, og denne sesongen virker ikke å bli noe unntak. Kun to av siste ni kamper er vunnet. Teoretisk kan laget fortsatt rykke ned, men med stor sannsynlighet blir det PL-spill også neste sesong. Det har også vært ymtet frempå om at neste sesong vil bli noe helt annet, da sommeren trolig vil bli brukt til foryngelse av både spillerstall og trenerstab. Kan hende bør man også se på det medisinske apparatet i klubben. Det er stort sett alltid tosifret antall spillere til behandling i Palace, noe som igjen naturligvis går utover kontinuiteten og deretter resultatene. Jeffrey Schlupp, Mamadou Sakho og James Tomkins er tilbake i trening, men usikkert om noen av disse blir å se i kveld. Gary Cahill er også usikker, mens Nathan Ferguson, Connor Wickham og James McArthur er uaktuelle.
  Odds: Leicester har størst motivasjon, og blir da også tung oddsfavoritt, Unibet best i markedet, med 1,47 for hjemmeseier på King Power.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen