More

  Premier League: Leeds – Southampton

  Et ran av dimensjoner mandag kveld, da Crystal Palace slo Brighton 2-1 på Amex Stadium. 75-25 i ballinnehav, 25-3 i avslutninger og 13-0 i cornere fordel hjemmelaget, men som nevnt i vår preview i går; Brighton trenger goalgettere.
  Palace hadde to skudd på mål, og avslutningene fra Jean-Philippe Mateta og Christian Benteke som fant veien til nettmaskene var fra aller øverste hylle. Palace endte sin fryktelige statistikk uten Wilfried Zaha, og tok samtidig et langt steg mot trygghet. Brighton ligger fortsatt svett an.
  Ny hengekamp fra Premier League i dag, når Southampton og Leeds for første gang siden mars 2012 spiller om poeng.
  Leeds – Southampton
  Elland Road, 21.00
  Patrick Bamford trodde han hadde utliknet og sikret et viktig poeng for Leeds i fredagens batalje mot Wolves på Molineux. Leeds’ toppscorer følte seg snytt da scoringen ble annullert for hårfin offside, men fasiten viser uansett et tredje tap fra siste fire kamper for Leeds. Kun 4 av de første 11 hjemme på Elland Road er vunnet. Robin Koch, Ian Poveda, Adam Forshaw, Rodrigo, Gaetano Berardi og Kalvin Phillips er fortsatt skadet og uaktuelle for spill, men Diego Llorente står klar til å gjøre comeback etter en måned på sidelinjen.
  Bare fem lag har scoret flere mål enn Leeds, mens samtidig er det bare tabelljumbo West Bromwich som har tillatt flere baklengs. Målscore 40-43 fra 24 kamper må sies å være spenstig! To siste kamper er tapt, og tre strake tap har ikke Leeds United opplevd siden 2017. Står bokført med totalt 199 Premier League-seirer, så kan hende blir det jubileum på Elland Road i kveld.
  Leeds-tilhenger? Meld deg inn i klubbens norske supporterklubb, som allerede teller over 7000 medlemmer. 
  Svakest i 2021
  Southampton faller som en stein på tabellen, men etter seks strake tap maktet man i det minste å ta ett poeng fra Chelsea på St. Mary’s lørdag. Poenget ble skadet til veie gjennom kunstscoring av Liverpool-lånet Takumi Minamino. Mohammed Salisu debuterte fra start i Premier League, og ghaneseren gjorde formidabel jobb som stoppermakker til Jannik Vestergaard.
  Usle fire poeng er plukket i 2021, svakest av alle lag i Premier League. Tre av første elleve på fremmed gress er vunnet. Røk 0-3 sist man møtte Leeds, men da er vi tilbake i ligacupen 2012. Kyle Walker-Peters, Theo Walcott og Ibrahima Diallo er ute med skader, mens den viktige midtbanespilleren Stuart Armstrong er usikker.
  Odds: Southampton har vunnet ni av siste ti kamper mot nyopprykkede lag, men det er uansett hjemmelaget som gis tillit av oddssetterne. Coolbet er best i klassen og frister med 2,44 for hjemmeseier. Unibet betaler best (3,20) for Saints-seier. Muligheten for scoringer er stor, som alltid når Leeds er i aksjon. Hvem som scorer flest er, også det som alltid, er helt i det blå.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen