More

  Premier League: Ketchup-effekten?

  Ingen favorittfall i Premier League, så langt denne uken.
  Arsenal rundspilte Newcastle mandag, Leicester og West Ham vant oppskriftsmessig sine hjemmekamper tirsdag, før det onsdag kveld ble full pott til duoen fra Manchester.
  I kveld skal en ny forhåndsfavoritt i aksjon, men tilliten til Liverpool er på vikende front. Våkner Liverpool fra dvalen, eller stikker Burnley nye kjepper i hjulene for den regjerende mesteren?
  Kveldens duellanter har totalt levert to scoringer på åtte Premier League-kamper. Ny søvndyssende forestilling i kveld, eller kan vi tillate oss å drømme om ketchup-effekt? Først ingenting, så ingenting, og deretter alt.
  Husk at du via vår Facebook-post kan vinne en valgfri fotball-drakt ved å tippe korrekt sluttresultat på Anfield i kveld. 
  Liverpool – Burnley
  Anfield, 21.00
  Mye negativitet rundt Liverpool om dagen. Defensive nøkkelspillere er fortsatt langt unna friskmelding, viktige midtbanespillere må gjøre jobb i forvaret, mens trioen i tet lider av alvorlig måltørke. Etter 18 spilte kamper er man 21 poeng bak skjema til fjoråret, og mot Manchester United søndag gikk man for første gang på 42 Premier League-kamper av Anfield uten å score mål. Nå venter Burnley, det eneste laget man ikke slo på hjemmebane forrige sesong. Og denne kampen kommer rett etter at øvrige utfordrere til ligatittelen har innkassert full pott. Leicester, Manchester City og Manchester United tok alle full pott, og Klopps disipler kjenner garantert presset før avspark i kveld. Går man for første gang på 21 år målløse av banen i en fjerde strake ligakamp, eller er dette kvelden hvor man våkner fra dvalen?

  Liverpool er inne i en blindgate, men har tross alt fortsatt scoret flere Premier League-mål enn noen annen klubb denne sesongen. De er også fortsatt ubeseiret på hjemmebane siden april 2017. Sammenlignet med Burnley er det dermed lite å mase med.
  The Clarets har bare tre lag bak seg på tabellen, har tapt tre av sine siste fire kamper med 0-1 og står totalt med usle 9 scoringer fra første 17 kamper. Selv tabelljumbo Sheffield United har notert flere scoringer. Sean Dyche har måttet klare seg med knapper og glansbilder i overgangsvinduene, men skal nå være lovet penger til midtbanespillere i januar. Behovet for forsterkninger er da også tydelig. Slo Arsenal på Emirates i desember, via selvmål av Pierre-Emerick Aubameyang. Dette er også lagets eneste registrerte scoring fra siste syv reiser. Enkle å slå er imidlertid Clarets ikke, og man minner igjen om at Dyche & Co var eneste lag som fikk med seg poeng fra Anfield forrige sesong.
  Odds: Liverpool har ikke scoret mål på tre kamper, og skal nå opp mot et lag som har sluppet inn tre mål færre enn ligalederen. Da høres 1,25 på H særs beskjedent ut. Dette er uansett høyeste hjemmeodds å oppdrive i dag. Den som vil spekulere i Liverpools første hjemmetap på 68 kamper kan hente ubeskjedne 15 i odds hos Unibet.
  Les også: Brennende ønske før Burnley 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen