More

  Premier League: Jokeren

  Mandag kveld ble det klart at Fulham slår følge med Sheffield United og West Bromwich ned til The Championship, og da er det utelukkende topp 4 det er spenning om i sesonginnspurten i Premier League.
  Undertegnede la hodet på blokka og tippet utfallet av topp 4 i går, men dette blir naturligvis bare spekulasjoner. Faktisk er det Ole Gunnar Solskjær som best er i stand til å tippe utfallet.
  Manchester United er nemlig den store jokeren, og i løpet av to dager kan mye være klart. United får i kveld besøk av Leicester, før de torsdag gjestes av Liverpool. Hjemmelagets lagoppstilling i disse to kampene kan bli avgjørende, og Solskjær selv har jo innrømmet at han vil sjonglere med oppstillingene – og at dette vil kunne ergre noen av de involverte i topp 4-dramaet. Mest sannsynlig er det Liverpool han da til slutt sikter på.
  Når dette er sagt, Liverpool kan naturligvis slå United på Trafford, uavhengig av hvor mye Solskjær topper sitt lag. Og Leicester kan tape, selv mot et sterkt redusert hjemmelag.
  Dagens to kamper i Premier League:
  Manchester United – Leicester
  Old Trafford, tirsdag 19.00
  United har tapt én av sine siste 28 ligakamper, og nederlaget kom oppsiktsvekkende nok hjemme mot tabelljumbo Sheffield United. Uten dette arbeidsuhellet kunne United faktisk vært en utfordrer til ligatittelen. Det er de nå bare i teorien. Hjemme mot Leicester har man bare tapt 2 av de siste 29. Harry Maguire er skadet og blir ikke å se i kveld, mens det som nevnt nok også blir mange andre fravær i kveld. Bare Solskjær selv vet.
  Leicester-fansen er de siste ukene gitt grunn til å frykte reprise av forrige sesong, da man i innspurten forærte nettopp Manchester United 4.plassen. Gikk i helgen på pinlig 2-4-tap hjemme mot Newcastle. Dette var første gang siden 1909 man hadde pådratt seg fire baklengs hjemme mot Newcastle, og bare nedrykksklare Fulham og Sheffield United har nå tapte flere hjemmekamper enn Leicester denne sesongen. Langt bedre på fremmed gress, der man bare har tapt 2 av 17. James Justin, Harvey Barnes og Jonny Evans mister kveldens batalje. Kelechi Iheanacho har scoret 15 mål på sine siste 16 kamper i alle turneringer.
  *Odds (se dagens spill)
  Southampton – Crystal Palace
  St. Mary’s, tirsdag 21.15
  Lave skuldrer på St. Mary’s i kveld, når begge de involverte er klare for fortsatt Premier League-spill. Hjemmelaget fløy høyt på Premier League-tabellen frem til nyttår, men i 2021 har Southampton faktisk vært Premier Leagues svakeste lag. Ingen har tatt færre poeng en deres 11, mens ingen heller har sluppet inn flere mål enn deres 41. Håper i kveld å kunne stille med Danny Ings, mens også Takumi Minamino returnerer. Ryan Bertrand, Oriol Romeu og Will Smallbone er skadet.
  Palace gikk på tre strake tap (Chelsea, Leicester og Manchester City), før de i helgen slo håpløse Sheffield United på Selhurst Park. Christian Benteke og fantastiske Eberechi Eze sørget for at man for første gang på ni kamper bokførte mer enn én scoring. Benteke har nå notert seg for syv ligascoringer, én mer enn han totalt scoret på de tre foregående sesongene. En aldrende spillerstall har slitt voldsomt med skader denne sesongen, men når det nå nærmer seg slutten er de fleste tilbake i trening.  James Tomkins og Nathaniel Clyne star klare til å bidra I kveld, mens selv Nathan Ferguson nå har håp om å kunne få noen minutter før sesongen er over.
  Odds: En etterlengtet trepoenger for The Saints? Muligheten bør være gode, og Unibet betaler best (2,15) for H.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen