More

  Premier League: Ingen tid til hvile for Liverpool

  Flott fotballdag i England i går, da man for første gang på lenge fikk oppleve ekstatiske tilskuere ringside på Wembley.
  21 000 fans var innenfor portene på landslagsarenaen, og det var Leicester-fansen som ble størst grunn til å juble, da The Foxes tok sin aller første FA-cuptittel.
  I Premier League ble det, som spådd, levert løssluppent spill og målshow både i Burnley – Leeds (0-4) og Southampton – Fulham (3-1), mens det endte 1-1 mellom Brighton og West Ham. David Moyes’ drøm om Champions League-spill er dermed over for denne gang.
  Fire kamper i Premier League i dag, og det meste av fokus rettes mot The Hawthorns.
  Av de åtte lagene i aksjon i dag, er det Liverpool som har klart mest å spille for. Klopp & Co blir store oddsfavoritter mot et Baggies-lag som allerede har rykket ned, men kun to av de åtte foregående mellom disse to har endt med Liverpool-seier. 
  Crystal Palace – Aston Villa
  Selhurst Park, søndag 13.00
  Christian Benteke og Eberechi Eze stjal overskriftene da Palace slo tabelljumbo Sheffield United. Benteke stanget inn 1-0-målet før to minutter spilt, mens elegante Eze spikret Blades-kista like mange minutter før slutt. Tilbake til gamle synder da det endte med 1-3-tap i Southampton. Fire av de siste fem er tapt. Ny kontrakt er imidlertid sikret med god margin. 6-5-1 fra siste 12 ligakamper hjemme mot Villa.
  Jack Grealish gjorde comeback fra skade, da Villa i midtuken fikk 0-0 mot Everton. Villas hærfører er fortsatt ikke fullt restituert, og begynte kampen på benken – noe han trolig også gjør i dag. Ollie Watkins returnerer fra karantene, når Villa i dag jakter sin niende borteseier for sesongen. Emiliano Martinez har holdt nullen i 15 PL-kamper denne sesongen, noe som er tangering av klubbrekord.
  Odds: Villa vant omvendte møte 3-0, og blir oddsfavoritt også i dag. Coolbet tilbyr 2.35 for B på Selhurst Park. Unibet er best i klassen (3,25) for H.
  Tottenham – Wolverhampton
  Tottenham Hotspur Stadium, søndag 15.05
  Tottenham har ved flere anledninger blitt invitert tilbake i kampen om topp 4, men Kane & Co benytter seg ikke av mulighetene som popper opp. Lørdag traff nevnte Kane ved to anledninger stolpen, mens han også fikk scoring annullert for offside. Det endte med 1-3-tap mot Leeds, og da vinket man samtidig farvel til Champions League-plassene. Fem av siste seks hjemmekamper er vunnet. Ben Davies er eneste skadefravær.
  Wolves havnet søndag under hjemme mot Brighton, men med hjelp av rødt kort til gjestenes målscorer Lewis Dunk lyktes man å snu til seier. Etter en tung periode har ulvene nå vunnet tre av de siste fem. Sesongen har ikke vært optimal, men skaden på toppscorer Raul Jimenez må ta mye av skylden. Jonny Otto og Pedro Neto er skadet, mens Willy Boly og Fernando Marcal er tvilsomme.
  Odds: Tottenham er oddsfavoritt (1,58, unibet), men U til 4,48 (Coolbet) og 6,50 (Unibet) på B er langt mer interessante spill.
  West Bromwich – Liverpool
  The Hawthorns, søndag 17.30
  Sam Allardyce satte fart i WBA etter å ha overtatt, men sluttspurten startet så altfor sent. Har også opplevd en god del stang ut i de siste kampene, men nedrykket kommer uansett som fortjent. Sam Allardyce er ubeseiret fra sine siste fem kamper mot Liverpool, mens WBA har tatt poeng i seks av siste åtte mot Liverpool.  Robert Snodgrass og Branislav Ivanovic er ute med skade.
  Liverpool var ikke heller mot Southampton opp mot sitt beste, men takket være scoringer av Sadio Mané og Thiago, samt en kjempekamp av Alisson ble det full pott. Hadde kniven mot strupen før avreise Old Trafford, men leverte der en av sine bedre kamper i 2021. Vant fortjent 4-2, og har dermed selv kontroll over CL-plassen. Innspurten mot WBA, Burnley og Palace høres grei ut, men det er som kjent mot lag som dette man har fått for vane å avgi poeng.
  Odds: Liverpool er naturlig oddsfavoritt, men 1,24 (Coolbet) er ikke veldig fristende. WBA er nede, har vist form hjemme, og spiller med lave skuldrer. H-odds på 14 tilbys av Unibet.
  Everton – Sheffield United
  Goodison, søndag 20.00
  Det målløse oppgjøre mot Aston Villa gjør at Everton en gang for alle har vinket Champions League-drømmen farvel. Og det er først og fremst hjemme på Goodison poengene er kastet bort. Kun 5 av 17 hjemmekamper er vunnet. Europacup kan det uansett bli, for et Toffees-lag som imidlertid bare har vunnet to av siste ni kamper. James Rodriguez returnerer fra skade, men Yerry Mina er ute.
  Sheffield United rykker ned, og de rykker ned med margin. Røk i helgen 0-2 mot Crystal Palace, og har dermed tapt begge oppgjør mot elleve ulike klubber denne sesongen. Hele 28 av 35 første endte med tap, og 18 scoringer fra 35 kamper er intet annet enn pinlig fra Sander Berge & Co. Nytt tap i kveld vil bety at de tangerer den negative Premier League-rekorden med 29 tap. Har kun tatt 6 av siste 69 mulige poeng på bortebane. Sander Berge, Oliver Burke og Ethan Ampadu er skadet.
  Odds: Evertons hjemmeform er skrekkelig, men denne skal de ta. Unibet betaler 1, 44 for H. Den som måtte føle for å sette penger på B kan få 8,57 i odds fra Coolbet.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen