More

  Premier League: Fulham – Leeds

  Amputert Premier League-runde, når det denne helgen er satt av plass til kvartfinaler i FA-cupen. Fire ligakamper står på menyen, og første batalje tar avspark i hovedstaden i kveld.
  Leeds har levert fargerike forestillinger etter opprykket, men resultatene har svingt voldsomt. Marcelo Bielsa og hans menn er nok uansett greit fornøyd med å ende midt på tabellen (som de mest trolig gjør) i sin første Premier League-sesong på 16 år. 
  Fulham ble avskrevet allerede etter sesongens første håndfull kamper. Fem av de første seks ble tapt, og forståsegpåerne så ingen vei tilbake. Scott Parker har imidlertid fått sving på sakene, og Fulham har faktisk tapt færre kamper enn Leeds denne sesongen. Fortsatt er man uansett under streken, og det er umiddelbart behov for trepoengere. 

  Fulham – Leeds
  Craven Cottage, fredag 21.00
  Siden desember har Fulham bare tapt 6 av 20 kamper, og nederlagene har kommet mot Chelsea, Manchester City (x2), Leicester, Tottenham og Manchester United. Regjerende mester Liverpool har bare plukket fire poeng mer enn The Cottagers, mens Wolves, Newcastle, Southampton, WBA og Sheffield United alle har plukket færre. Totalt sett går det uansett for lang tid mellom hver trepoenger.
  Kun 5 av 29 kamper er vunnet, og evnen til å avgjøre jevne kamper er fraværende. Ingen spiller oftere uavgjort enn The Cottagers, og ting tyder på at mangelen av en goalgetter er hva som vil føre klubben tilbake til The Championship. Aleksandar Mitrovic er ikke hva han en gang var, og ansvaret for å score nødvendige mål faller stort sett på vingløperne Lookman og Loftus-Cheek.
  Mot Manchester City forrige helg valgte Scott Parker sågar å starte kampen uten rendyrket spiss på banen. Etter første målløse 45 virket trekket å betale seg, men etter John Stones 1-0-scoring umiddelbart etter hvilen hadde man intet å svare med. Det endte med et femte hjemmetap fra siste syv, og det er fortsatt vei å gå før man er på rett side av nedrykksstreken.
  Hjemme på Craven Cottage har man bare scoret to mål fra siste syv kamper, og ingen har tatt færre poeng på eget gress enn nettopp Fulham. Mitrovic nyter ikke lenger samme tillit hos Parker, men får han spilletid i kveld vil det være hans 100. kamp i Premier League.
  4 timer og 36 minutter siden forrige Leeds-scoring
  Leeds har scoret dobbelt så mange mål som Fulham denne sesongen, men mot Chelsea forrige helg endte det det med sesongens bare andre målløs kamp for Bielsa & Co. Raphina og Tyler Roberts kom begge nær scoring, men for tredje kamp på rad forlot man banen uten nettkjenning.
  Toppscorer Patrick Bamford forlot sin 100. Leeds-kamp skadet, men spissen meldes å bli klar når man i kveld jakter sin bare andre seier på siste syv kamper. Statistikken fra hovedstaden er ikke god. Alle sesongens fem kamper har endt med tap, og totalt 16 baklengsmål. Alle turneringer medregnet har man faktisk ikke vunnet noen av de siste 16 kampene i London.
  På Craven Cottage har man bare vunnet én av de siste åtte, og i toppserie-sammenheng har man ikke scoret mål her siden 1968. Bamford antas å bli klar, men lagkaptein Liam Cooper og venstreback Leif Davies er uaktuelle. Rodrigo er usikker.
  Odds: Begge lag opplever måltørke, og Fulham er divisjonens uavgjortspesialist. Da er uavgjortoddsen på 3,45 (unibet.com) fristende å kaste seg over. H står til 2,50 (coolbet.com), mens både Unibet og Coolbet tilbyr 3,10 for borteseier.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen