More

  Premier League: Flott lørdagsmeny

  13.30: Tottenham-Leeds
  Dette er nok lørdagens høydepunkt for mange. Tottenham har ikke vunnet noen av sine siste fire kamper, men med full pott i formiddag vil Spurs uansett bare være poeng bak tetduoen. Fire av siste fem hjemme er vunnet, og Jose Mourinho har spesielt god statistikk (21-5-1) mot nyopprykkede lag gjennom sin lange karriere som manager i England. Giovani Lo Celso, Lucas Moura, Gareth Bale og Carlos Vinicius er ute.
  Aldri et kjedelig øyeblikk med Leeds. Etter pause mot West Brom virket man for en sjelden gangs skyld å spille med bremsene på, men endte likevel opp med å vinne 5-0. Total målscore 30-30 forteller alt om hvor underholdende det har vært å følge Bielsas lag etter returen til Premier League. Liam Cooper og Mateusz Klich er ute, mens Gaetano Berardi, Robin Koch, Adam Forshaw og Diego Llorente er usikre.
  16.00: Crystal Palace-Sheffield United
  Fem strake uten seier for Palace nå, men uansett en opptur da det endte med ett poeng mot Leicester sist. Hodgson og hans menn har bare fem lag bak seg på tabellen, men det er atskillig kortere vei opp til midten enn til lagene under streken. Igjen nye skadeproblemer.
  Sheffield United dømmes nord- og ned, og når sant skal sies er det da også vanskelig å se hvordan The Blades skal kunne overleve i Premier League i år. To poeng fra 16 første kamper er én ting, noe annet er at man også er skade- og sykdomsplaget. Sander Berge og Jack O’Connell er langtidsskadet, mens John Lundstram, Billy Sharp og Phil Jagielka også står over i dag. Oli McBurnie er usikker.
  18.30: Brighton-Wolves
  Brighton spiller jevnt med de fleste, men poengfangsten er likevel svært beskjeden. Har ikke pålitelige målscorere i laget, og Graham Potter vil nok gjerne bruke pundsedler i overgangsvinduet denne måneden. Syv strake uten seier.
  Wolves er i overgangsvinduet ute i samme ærend som kveldens motstander. Raul Jimenez er ute på ubestemt tid, og klubben har bekreftet at de vil gjøre fremstøt mot spisser i januar. Tok poeng mot Chelsea og Tottenham, men har de siste ukene også røket på tap mot Manchester United, Burnley og Villa.
  21.00: WBA-Arsenal
  Wewst Brom er nestjumbo, og har ansatt Sam «jeg rykker aldri ned» Allardyce i desperat forsøk på å kunne beholde plassen. Solid opptur da det ble med poeng hjem fra Anfield, men raknet totalt da man mot Leeds skulle bevise at det ikke var noen tilfeldighet at man holdt Liverpool til uavgjort. Det endte til slutt 0-5, og forskjellen på lagene var enda større enn sifrene bar bud om. Kaptein Jake Livermore soner her tredje og siste kamp.
  Sjelden opptur i Arsenal, når man nå har tatt strake trepoengere. Neste fire kamper er også, på papiret, overkommelige. Pierre-Emerick Aubameyang har vært en total skuffelse denne sesongen, men i kveld kan han uansett feire sin Premier League-kamp nummer 100. Om han da gis tillit. Thomas Partey og Gabriel er fortsatt ute. Siste tre bortekamper mot WBA har gitt totalt ett av ni mulige poeng.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen