More

  Premier League: Fire kamper på lørdagsmenyen

  Premier League-runde nummer 28 tok avspark fredag kveld, og en jevnspilt kamp på St. James’ Park virket lenge å ende målløst. Siste fem minutter ga imidlertid scoring til begge lag.
  Ollie Watkins trodde han hadde vunnet kampen for Villa, da han via kroppen på Ciaran Clark satte 1-0 til gjestene med 86 minutter på klokka. Fire minutter på overtid steg imidlertid Jamaal Lascelles til værs, og headet inn fortjent poengdeling for nedrykkstruede Newcastle.
  Fire nye kamper tar avspark i dag:
  LEEDS – CHELSEA
  Elland Road, 13.30
  Fem tap på siste syv ligakamper for Leeds, og fortsatt er det «alt eller ingenting» som virker å være oppskriften for Bielsa og hans menn. Kun 2 av første 27, og ingen av de siste 18, har endt uavgjort. Mot West Ham sist skapte man målsjanser nok, men hårfine offsideavgjørelser og svake avslutninger sto i veien for poeng mot et Champions League-jagende Hammers. Pascal Struijk, Pablo Hernandez og Adam Forshaw er skadet.
  Frank Lampard følte seg nok urettferdig behandlet da han måtte forlate managerjobben i Chelsea, men liten tvil om at laget har fått en opptur etter ansettelsen av Thomas Tuchel. Under Tuchels ledelse har klubben gått elleve strake uten tap i alle turneringer. I Premier League er det bare ligaleder City som har plukket flere poeng enn Chelsea i denne perioden. Fem av siste seks bortekamper er vunnet. Ingen nye skadeproblemer, men Thiago Silva og Tammy Abraham er fortsatt ute.
  Odds: Chelsea klar oddsfavoritt, og markedsledende odds tilbys av Unibet og Coolbet (begge 1,70).
  CRYSTAL PALACE – WEST BROMWICH
  Selhurst Park, 16.00
  West Brom fortsetter å plukke poeng jevnt og trutt, men sliter med å gjøre om ett poeng til tre. Søndagens 0-0-kamp mot Newcastle var Baggies´ tredje poengdeling på sine fem siste. Og selv om Sam Allardyce har tapt bare én av sine siste fem, står det også med bare én seier på sine siste ti, og nå begynner det å bli langt frem til sikker plass. Hele åtte poeng skiller frem til Brighton over streken. Robert Snodgrass og Grady Diangana er usikre på spill i dag.
  Crystal Palace ble tidvis rundspilt av Tottenham og tapte fortjent 1-4 i søndagens oppgjør på Tottenham Stadium. Christian Bentekes fine hodestøt sørget for at det stod 1-1 til pause, men Palace kapitulerte i andreomgang. Kan imidlertid trøste seg med at Wilfried Zaha er tilbake fra skade, og i dag kan driblefanten få sin første kamp fra start siden 2.februar. Nathaniel Clyne, Tyrick Mitchell, Mamadou Sakho og James McArthur er fortsatt ute.
  Odds: Hjemmelaget er oddsfavoritt, og Coolbet leverer best odds (2,37) på H.
  EVERTON – BURNLEY
  Goodison, 18.30
  Everton tok strake 1-0-seirer mot Southampton og West Brom, men kom til kort i møtet med Chelsea mandag. Det endte 2-0 til Tuchel og Chelsea, og uten en opplagt Jordan Pickford i buret kunne det endt med styggere siffer. Drømmen om topp 4 lever, men prestasjonen mot Chelsea evnet ikke å styrke troen. Abdoulaye Doucoure og James Rodriguez er ute, mens Gylfi Sigurdsson er usikker.
  Positiv prestasjon av Burnley, som lørdag greide 1-1 hjemme mot Arsenal. Kom bakpå etter at Pierre Emerick-Aubameyang sendte gjestene i ledelsen etter bare seks minutter, men the Clarets slo tilbake og utlignet seks minutter før pause ved Chris Wood. Likevel har ikke Burnley mer enn fire poeng til nedrykksstreken. Jack Cork, Ashley Barnes og Charlie Taylor er ute.
  Odds: Klar hjemmefavoritt på Goodison i dag, og H kan hos Coolbet spilles til odds 1,96. Burnley har spilt uavgjort i fire av sine siste fem. Ny poengdeling i dag gir odds 3,50 hos Betsafe.
  FULHAM – MANCHESTER CITY
  Craven Cottage, 21.00
  Strålende søndag for Fulham, som sørget for Liverpools sjette strake hjemmetap da de vant 1-0. Mario Lemina scoret kampens eneste mål med en finfin avslutning like før pause, og seieren på Anfield var fullt fortjent. Scott Parkers menn har tatt poeng i seks av sine siste syv kamper. Dermed er The Cottagers á poeng med Brighton på tabellen.
  City røk på et høyst uventet tap i derbyet mot United forrige helg, men slo hardt tilbake mot Southampton (5-2) noen dager senere. The Citizens har vært fremragende på bortebane de siste månedene, og står med syv strake seirer på fremmed gress i Premier League. Spaserer ubesværet inn til ny tittel, og fire pokaler for sesongen er fortsatt innen rekkevidde. Skadefri stall, noe som er godt nytt for Pep, og tilsvarende dårlig nytt for Fantasy-spillere. Ingen vet hvem som blir lidende for Peps rulleringer i kveld.
  Odds: City er naturlig oddsfavoritt, og Unibets 1,36 er beste B-odds i markedet. Fulham er imidlertid ligaens uavgjortspesialist, og i god form. Poengdeling på Craven Cottage er ikke HELT usannsynlig, og det betales godt over fem ganger pengene for U.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen