More

  Premier League: Everton trenger poeng

  Kampen om topp 4 spisser seg ytterligere til, og helgens resultater gjør at Everton helst skal ta full pott i kveld – om de ønsker å henge med i kampen om Champions League-deltakelse.
  I bunnstriden virker mye avgjort, men fortsatt finnes det rom for The Great Escape. Sam Allardyce har gjort det (flere ganger) før, og skal gis en pitteliten mulighet til det samme denne våren. Oppgaven er imidlertid alt annet enn enkel, og tre poeng mot Southampton i kveld er en nødvendighet.
  Mandagens kamper i Premier League:
  WBA – Southampton
  The Hawthorns, mandag 19.00
  West Brom sjokkerte fotball-England da de forrige helg banket Chelsea 5-2 på Stamford Bridge. Sam Allardyce og hans utvalgte ble gitt nytt håp, men det spørs vel om ikke sluttspurten har startet lovlig sent. De fem scoringene forrige helg er like mange nettkjenninger som de leverte på de ti foregående kampene totalt. Har gått målløse av banen i seks av ni hjemmekamper siden Big Sam tok plass i sjefsstolen, og eneste trepoenger ble tatt mot Brighton. Branislav Ivanovic er eneste skadefravær.
  The Saints har falt som en stein på tabellen etter sjokkseieren hjemme mot Liverpool. Fra siste tolv kamper har Hasehüttls menn plukket 7 poeng, svakest av samtlige lag i Premier League. Den gode sesonginnledningen gjør at det likevel ikke er fare for å rykke ned, men totalt sett er nok Saints-fansen skuffet. Kyle Walker-Peters er usikker, mens Michael Obafemi, Oriol Romeu og William Smallbone er ute.
  *Djenepo og Romeu målscorere da Southampton vant omvendte oppgjør 2-0.
  Brighton – Everton
  Amex Stadium, mandag 21.15
  Etter strake seirer mot Southampton og Newcastle, måtte Brighton gi tapt på Old Trafford forrige helg. Dog ikke uten kamp. Tok ledelsen via Danny Welbeck, og ble trolig snytt for straffespark før United snudde til 2-1-seier. Potters menn trenger fortsatt en håndfull poeng for å være sikret ny Premier League-kontrakt. Adam Webster, Aaron Connolly og Florin Andone er usikre på spill i kveld. Tariq Lamptey og Solomon March mister resten av sesongen
  Everton har bare plukket totalt ett poeng fra siste tre kamper. Røk 0-2 mot Chelsea, før man røk på tap også hjemme mot Burnley. 1-1 mot Palace på Goodison forrige helg, og Toffees-fansen frykter nå at Champions League-toget har forlatt perrongen. Står bokført med ni borteseirer, og tosifret antall seirer på fremmed gress har man ikke nådd siden sesongen 1986/1987 – da man vant tittelen.  Andre Gomes og Jordan Pickford er fortsatt ute, men Allan antas å være tilbake i kveld.
  *Everton vant 4-2 i omvendte møte på Goodison.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen