More

  Premier League: Everton og West Ham mot Europa

  Helgens 8 Premier League-kamper ga formidable 31 scoringer, og det kan være ytterligere nettsus i vente i kveld. 
  Everton og West Ham fikk drahjelp mot plass i Europa, da flere av konkurrentene i helgen kastet bort poeng.
  Både Toffees- og Hammers-fans forventer at deres helter utnytter muligheten i kveld, når de begge skal opp mot lag som har lite eller intet å spille for.
  Både Palace og Wolves er så godt som sikret ny kontrakt, men uten særlige muligheter til å kjempe om heder og ære på øvre halvdel. 

  Everton – Crystal Palace
  Goodison, mandag 19.00

  Nedtur for Everton som etter 0-2-tap på Stamford Bridge også røk på tap hjemme mot Burnley. Og det er spesielt hjemme på Goodison man har slitt denne sesongen. Syv av totalt ti ligatap er notert hjemme foran egne tomme tribuner. Før landslagspausen skilte fem poeng frem til topp 4, men helgens resultater har gått i merseysidernes favør. Everton har også et – på papiret – greit avslutningsprogram. Jordan Pickford,  Abdoulaye Doucoure og Fabian Delph er ute, men James Rodriguez, Ben Godfrey og Tom Davies meldes klare for spill.
  Palace har bare tapt én av siste fem, og seieren mot WBA i siste kamp før pausen betyr at man bare er én seier fra de magiske 40 poengene som betyr atter en sesong i Premier League. Med Wilfried Zaha tilbake etter skadefravær skal dette være en formalitet. Venstreback Tyrick Mitchell er spilleklar etter skade, men Nathan Ferguson, James McArthur, James Tomkins og Mamadou Sakho er fortsatt ute.
  *Calvert-Lewin og straffespark fra Richarlison sørget for 2-1-seier til Everton i omvendte møte i september.
  Wolverhampton – West Ham
  Molineux, mandag 21.15

  Wolves fikk mot Liverpool atter en påminnelse om hvor avhengig man har gjort seg av Raul Jimenez. Salt i såret ble strødd da eks-ulv Diogo Jota ble kampens eneste målscorer. Mye skal gå galt om det ender med nedrykksstrid, men tung nedtur etter strake 7.plasser i foregående sesonger blir det uansett. Rui Patricio pådro seg hjernerystelse mot Liverpool, mens sisteskansen er tilbake i buret i kveld. Daniel Podence kan også rekke kampen, men en håndfull spillere meldes også usikre etter å ha pådratt seg smeller på landslagsoppdrag.
  West Ham var puslete da det endte med 0-1-tap på Old Trafford, og var tydelig innstilt på revansj mot Arsenal. Virket da også på vei mot det helt store da man etter halvtimen spilt ledet 3-0. Kastet bort seieren, men poenget mot The Gunners betyr at man fortsatt er godt med i kampen om topp 4. Helgens øvrige resultater gikk også i lagets favør. Angelo Ogbonna og Andriy Yarmolenko er fortsatt skadet, men Arthur Masuaku kan være tilbake etter sitt lange skadefravær.
  *Jarrod Bowen scoret to da West Ham slo Wolves 4-0 i hovedstaden i september.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen