More

  Premier League: Everton jakter ny skrell

  Arsenal kjempet til døra om Premier League-tittelen forrige sesong, og håper å ta enda et steg denne gang. Det skal også måles krefter i Champions League, med nytt rekordkjøp i rekkene.

  Premier League: Declan Rice
  Premier League: Declan Rice, Arsenal

  Declan Rice og lagkameratene er naturlig skyhøye oddsfavoritter når de denne helgen reiser til kamp mot Everton på Goodison, men det har de vært også tidligere – uten å innfri. Arsenal har plukket med seg totalt ett poeng fra siste fem borte mot Everton, og de siste tre er alle tapt.

  Everton har stått på stupet mot nedrykk i strake sesonger, og forrige sesong ble plassen reddet i aller siste kamp. Det ser ikke spesielt lovende ut heller denne gang, når man nå står med tre tap og totalt ett poeng fra første fire kamper. Mot Arsenal har man imidlertid lagt til seg vanen å overprestere, og med H-odds pålydende 5,90 er det nok noen enhver som vil prøve en liten slant på hjemmeseier på Goodison.

  Søndagen starter uansett med oppgjøret mellom Bournemouth og Chelsea på Vitality. Også der finner man en favoritt i fare. Chelsea røk på tap hjemme mot Nottingham Forest i forrige runde, og Mauricio Pochettino har atskillig jobb å gjøre for han har skapt et konkurransedyktig lag av alle nykommerne.

  Søndagens kamper i Premier League:

  Bournemouth – Chelsea

  Vitality Stadium, søndag 15.00
  Odds: 4,20 – 4,00 – 1,72

  Premier League: Dominic Solanke
  Premier League: Dominic Solanke, Bournemouth

  Bournemouth har gjort store forandringer i stallen i sommer, og det var forventet at Andoni Iraola skulle måtte bruke tid på å skape en plattform. Adam Smith og Marcus Tavernier er nå tilbake for fullt etter skader, mens Luis Sinisterra står klar til å debutere etter å ha blitt hentet på lån fra Leeds. Sterkt poeng borte mot Brentford i forrige runde, da seieren røk på overtid. The Cherries trenger tid, men det gjør så definitivt også Chelsea. De enorme omveltningene i spillerstallen har gjort Pochettinos jobb tøff, og så langt har laget svingt voldsomt i prestasjonene. Kun én av første fire er vunnet, og i forrige runde røk man altså på hjemmetap mot Nottingham Forest.

  Everton – Arsenal

  Goodison, søndag 17.30
  Odds: 5,90 – 4,40 – 1,48

  Premier League
  Premier League: Martin Ødegaard, Arsenal

  Everton forlot bortekampen mot Sheffield United med ett poeng, og da takket være feberredning av Jordan Pickford på overtid. Kampen var uansett en forholdsvis positiv opplevelse for Sean Dyche som endelig har flere offensive alternativer, når Dominic Calvert-Lewin mest trolig returnerer fra skade denne helgen. Slo Arsenal 1-0 hjemme forrige sesong. Declan Rice har vært en åpenbaring etter ankomst Arsenal fra West Ham, og det var nettopp han som ble tungen på vektskålen i tungvektsoppgjøret mot Manchester United. Ti poeng fra første tolv mulige, og eksamen mot United ble bestått. Skal uansett helst ha tre poeng her, før det påfølgende helg er lokalderby.

  All odds er hentet fra Norsk Tipping

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen