More

  Premier League: Det nærmer seg siste mulighet

  Endelig helg, og ny Premier League-runde. Fulham og Wolves tjuvstarter allerede i kveld, og dette er en kamp som betyr atskillig for begge lag.
  Fulham har kniven mot strupen i nedrykksstriden, mens Wolves selv trenger en håndfull poeng før de kan planlegge for Premier League-spill også neste sesong.
  Tett og jevn kamp forventes, men statistikken er på hjemmelagets side før avspark i hovedstaden i kveld.
  Fulham – Wolverhampton
  Craven Cottage, fredag 21.00
  -Vi har et ungt lag, men dette er ingen unnskyldning for å være så naive som vi var i dag. Vi kastet bort seieren gjennom enkle og klønete feil, oppsummerte Fulham-manager Scott Parker etter kollapsen mot Aston Villa forrige helg.
  Aleksandar Mitrovic sendte The Cottagers i føringen etter ganske nøyaktig timen spilt på Villa Park. Serberens første scoring siden midten av september virket å skulle gi Fulham tre uvurderlige poeng som ville ta laget over streken, men nei. Tre baklengs på siste tolv minutter ga sesongens 15.tap, og dermed fortsatt plass under streken. Det skiller bare tre poeng frem til trygg plass, men Fulham begynner nå å gå tom for muligheter. Syv kamper gjenstår, da inkludert besøk av Manchester United samt bortekamper mot Arsenal og Chelsea. Ligaavslutningen, hjemme mot tabellnabo Newcastle, virker å kunne bli helt avgjørende, men Parker må sørge for at det da fortsatt er noe å spille om. Første mulighet til trepoenger kommer i dag, og statistikken er oppløftende. Ingen av de elleve Premier League-møtene mellom Fulham og Wolves har endt med borteseier, og kveldens gjester er i alt annet enn god form.
  Wolves har gått fem strake uten seier, og siste to er begge tapt. Mot West Ham forrige helg var man under med 0-3 etter drøye halvtimen, og at Wolves er trege ut av startblokkene er intet nytt. Ulvene har bare tatt ledelsen i én av sine siste 20 Premier League-kamper, og dette var et selvmål av Leeds-keeper Illan Meslier. På bortebane har Santos menn bare vunnet én av siste ti, og i ni av de ti har man ikke scoret mål før pause. Etter strake 7.plasser og påfølgende europacup-eventyr er ulvene nå bare nummer 14 på Premier League-tabellen. Veldig mye skal gå galt om det ender med nedrykksstrid, men at Wolves blir en avgjørende faktor i nedrykksstriden er helt sikkert. Fulham, Sheffield United, West Bromwich, Burnley og Brighton kastes alle til ulvene i ligainnspurten. 
  *Pedro Neto matchvinner da Wolves vant omvendte møte på Molieneux med 1-0 i oktober. 
  Skader/karantener
  Fulham er fortsatt uten Tom Cairney, men Ademola Lookman meldes spilleklar til tross for forrige helg å ha forlatt banen med kjenning av strekkskade.
  Wolves må klare seg uten Willy Boly (covid), Jonny (ny kneoperasjon), Fernando Marçal (nyoperert), Joao Moutinho (strekk) og Raul Jimenez (hodeskade).
  Odds
  H: 2,61 (coolbet.com)
  U: 3,15 (unibet.com)
  B: 3,18 (unibet og coolbet)
  Knepent favorittstempel til hjemmelaget, men dette er altså to av ligaens uavgjortspesialister. Wolves har notert 8 poengdelinger, mens ingen har flere uavgjorte enn Fulhams 11. Det lukter jo litt av ny målfattig U i kveld, det gjør jo det.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen