More

  Premier League: City har fortsatt ikke slått et topp 5-lag

  Fem Premier League-kamper på menyen tirsdag, og tre av dem endte 1-1. Tirsdagens store vinner var Nottingham Forest, som etter ny scoring av Chris Wood banket Fulham 3-1 på et sydende City Ground. Forest styrket sine aksjer i nedrykksstriden betraktelig, når de for første gang på seks kamper tok full pott. Burnley og Everton, som begge er i samme nedrykksgjørme, måtte begge nøye seg med 1-1. For Everton var det uansett en opptur at Dominic Calvert-Lewin endelig fikk hull på byllen, da han fra straffemerket utliknet Newcastles 1-0-ledelse.

  Tottenham hadde muligheten til å ta 4.plassen fra Aston Villa, men etter 1-1 på besøk hos West Ham blir Spurs liggende to poeng bak – nå de nå har like mange kamper spilt.

  Prøv Tipsbladet i 4 uker for 5 kroner – og få umiddelbar tilgang til vår 180-siders Seriestart-spesial.

  City halter

  Mange holder fortsatt Manchester City som favoritt til å hente hjem Premier League-tittelen, men ukjent av hvilken grunn. Vel spurtet de til tittel etter å ha levert tolv strake seirer da det gjaldt som mest forrige sesong, men Guardiols menn har ikke vært like imponerende denne sesongen. Oppsiktsvekkende nok har de også fortsatt til gode å ta full pott mot et topp 5-lag.

   Premier League
  Premier League-Runden: Rodri Er Fortsatt Like Pålitelig, Men Manchester City Er Ikke Like Sprudlende Offensivt – Som Vi Har Blitt Vant Til Å Se

  Det endte målløst hjemme mot Arsenal i påsken, etter å ha tapt omvendte møte 0-1. Mot Liverpool har de to ganger spilt 1-1, mens de i første kamp mot Tottenham måtte nøye seg med 3-3 på hjemmebane i Manchester. I kveld venter Aston Villa, laget de røk 0-1 mot på Villa Park i desember.

  Tøff test for The Hatters

  Tahith Chong, Luton Town
  Skadeplaget Luton: Dusinet Spillere Er Til Behandling, Og Tahith Chong Er Av Dem Som Er Usikre Til Kveldens Tøffe Test I London

  I London spilles det i kveld kamp mellom to lag som er på desperat poengjakt. Arsenal har ikke råd til å avgi poeng hjemme mot Luton, om drømmen om Premier League-tittel skal leve videre. Luton trenger på sin side poeng for å holde hodet over vannet i nedrykksstriden. Luton-manager Rob Edwards har imidlertid tøff jobb foran seg. Premier League-debutanten har tre poeng frem til trygg plass på tabellen, og møter nå i løpet av ti dager både Arsenal og Manchester City. Tøft nok i utgangspunktet, men enda tyngre når det er tosifret antall spillere til behandling for skader.

  Luton scoret tre mål hjemme mot Arsenal i desember, men endte likevel opp med 3-4-tap. Det blir garantert ikke enklere denne gang.

  Premier League, onsdag

  Bukayo Saka, Arsenal, Premier League
  Premier League-Runden: Arsenal Flyr Høyt, Og Blir Tung Oddsfavoritt Mot Luton

  Arsenal – Luton

  Emirates, onsdag 20.30
  Odds fra Norsk Tipping: 1,07 – 10,50 – 22,00

  Arsenal gjorde jobben på besøk hos Manchester City, og har da fortsatt godt utgangspunkt for en etterlengtet Premier League-tittel. Bukayo Saka forlot banen før slutt, men Mikel Arteta bekrefter at landslagsvingen er klar for kamp også i kveld. Ni av siste ti hjemmekamper er vunnet, med total målscore 14-3. Ubeseiret fra siste 38 (33-5-0) hjemmekamper mot nyopprykkede lag. Kun fire baklengs notert fra årets ni første ligakamper. Ingen nye skader i Arsenal-troppen, og da er det bare Jurrien Timber som mangler.

  Det er fortsatt i overkant mye «nesten» for Rob Edwards og Luton. Kun én av siste 14 er vunnet, og brorparten av nederlagene har vært med ett måls margin. Som mot Tottenham lørdag, da man hadde poeng i lomma frem til fire minutter før full tid. Er tre poeng fra trygg plass, etter at Forest i går slo Fulham. Elijah Adebayo, Gabriel Osho, Dan Potts, Jacob Brown, Amari’i Bell, Sambi Lokonga, Mads Andersen, Marvelous Nakamba og Thomas Lockyer er alle uaktuelle. Tahith Chong, Alfie Doughty og Reece Burke er usikre.

  Brentford – Brighton

  Gtech Community Stadium, onsdag 20.30
  Odds fra Norsk Tipping: 2,45 – 3,60 – 2,60

  Premier League
  Redningsmann: Kristoffer Ajer Sikret Brentford-Poeng Mot Manchester United

  Rentford sliter med å avgjøre kamper til egen fordel. Som mot Manchester United lørdag, da man var klart best og sågar noterte fire tverrliggertreff – før man til slutt måtte grave dypt for bare å beholde det ene poenget. Kun én av siste ti er vunnet, og 14 av de siste 19 er tapt.  Har avgitt hele 28 poeng etter å ha ledet, verst i Premier League. Ben Mee, Aaron Hickey, Ethan Pinnock, Kevin Schade, Christian Norgaard, Joshua Dasilva og Rico Henry er skadet. Sergio Reguilon returnerer etter karantene.

  Danny Welbeck sendte Brighton i ledelsen mot Liverpool på Anfield, men De Zerbis menn måtte til slutt gi tapt. Kan i kveld – for første gang siden 2006 -bli påført et femte strake tap på bortebane. Mye omtalte Evan Ferguson har gått målløs av banen i sine siste 23 kamper. Kaoru Mitoma, Jack Hinshelwood og Solly March er skadet, men Joao Pedro og Julio Enciso er tilbake i troppen.

  Manchester City – Aston Villa

  Etihad Stadium, onsdag 21.15
  Odds fra Norsk Tipping: 1,25 – 6,00 – 9,80

  Premier League
  Premier League-Runden: Erling Braut Haaland Har Gått Målløs Av Banen I 12 Av Sine Siste 17 Kamper

  Manchester City måtte nøye seg med 0-0 hjemme mot Arsenal, og Guardiolas stjernemannskap har dermed fortsatt ikke vunnet mot et topp 5-lag denne sesongen. Søndag gikk man også av egen arena uten scoring for første gang på 57 kamper.  Ny mulighet i kveld, og statistikken viser 13 strake hjemmeseier mot Villa. Erling Braut Haaland har gått målløs av banen i 12 av sine siste 17 kamper for klubb- og landslag.

  Kyle Walker, Ederson og Nathan Ake er skadet, mens John Stones er usikker.  

  Tottenhams poengdeling på London Stadium i går betyr at Villa fortsatt er nummer 4 – med to poengs luke ned til Spurs. Fortjent 2-0-seier i lørdagens lokaloppgjør hjemme mot Wolves. Ubeseiret på bortebane i 2024, og fire av de siste fem på fremmed gress er vunnet. Slo City 1-0 hjemme i desember.  Ollie Watkins, Matty Cash og Jacob Ramsey er nye på en skadeliste som fra før inneholder Boubacar Kamara, Tyrone Mings og Emiliano Buendia. John McGinn er suspendert.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen