More

  Premier League: Chelsea – Everton

  Én kamp gjenstår før Premier League-runden er ferdigspilt. En runde som har inneholdt noen overraskende resultater, da både Arsenal og Liverpool presterte å tape på hjemmebane. Bordet er dermed dekket for atter en tittel til Manchester City. Fortsatt er det lite vann mellom båtene, men oddsen er nå så definitivt på Citys side.

  Les også: Alonso og Leverkusen skrev historie

  Premier League
  Ute Av Skyggen: Dominic Calvert-Lewin Har Lagt Måltørken Bak Seg

  I kveld dukes det for kamp mellom to av sesongens skuffelser. Chelsea har kjøpt hva remmer og tøy kan holde, men Mauricio Pochettino har ikke vært i nærheten av å kunne skape en utfordrer til topp 4. Har imidlertid nå gått syv strake uten tap, og har da bare seks poeng frem til 6. plassen. For Everton er det også denne sesongen kamp for å overleve. Uten de totalt åtte minuspoengene ville imidlertid The Toffees nå vært på trygg grunn. Vi har vel alle en mistanke om at også større klubber enn Everton burde hatt noen minuspoeng i banken nå.

  Prøv Tipsbladet i 4 uker for bare 5 kroner – bruk kampanjekoden FEMMER

  Chelsea – Everton

  Stamford Bridge, mandag 21.00 – på Viaplay
  Odds fra Norsk Tipping: 1,70 – 4,00 – 4,30
  Tips: U

  Premier League
  Premier League-Runden: Cole Palmer, Chelsea

  Chelsea snudde til seier i dramatisk hjemmekamp mot Manchester United, men skuffet stort da de deretter ga bort poeng på besøk hos tabelljumbo Sheffield United. Er ubeseiret fra siste syv ligakamper, men spesielt imponerende blir heller ikke denne sesongen. Ubeseiret fra siste syv Premier League-kamper, men fire av dem har endt i poengdeling. 52 baklengsmål fra første 30 kamper, mot 47 hele forrige sesong. Chelsea er ubeseiret fra sine siste 28 (!) hjemmekamper mot Everton. Christopher Nkunku, Levi Colwill, Reece James, Romeo Lavia og Wesley Fofana er skadet. Axel Disasi, Enzo Fernandez, Robert Sanchez og Raheem Sterling er usikre etter å ha trøblet med småskader og sykdom de siste dagene.

  Etter lang tids måltørke (18 Premier League-kamper) scoret Dominic Calvert-Lewin målet som ga Everton-poeng mot Newcastle, før han lørdag ble matchvinner i bunnoppgjøret hjemme mot Burnley. Dette var imidlertid første seier på 13 kamper, og nye minuspoeng gjør at det fortsatt er alvorlig bunnstrid. Det skiller to poeng ned til streken før avspark i kveld, men merseysiderne har da to kamper mindre spilt enn tabellnaboene. Har kun scoret 32 mål denne sesongen, og bare Sheffield United har vært tammere foran motstanders mål. Møter både Luton og Sheffield United i innspurten, og har da alt i egne hender. Har ikke vunnet på Stamford Bridge siden 1994. Arnaut Danjuma er tilbake, og da er Lewis Dobbin eneste skadefravær.

  Premier League-runden

  Premier League
  Storspiller: Alexander Isak Leverer Varene For Newcastle

  Newcastle – Tottenham 4-0

  Brentford – Sheffield United 2-0

  Burnley – Brighton 1-1

  Man City – Luton 5-1

  Nott’m Forest – Wolves 2-2

  Bournemouth – Man Utd 2-2

  Liverpool – Crystal Palace 0-1

  West Ham – Fulham 0-2

  Arsenal – Aston Villa 0-2

  Chelsea – Everton

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen