More

  Premier League: Chelsea – Arsenal

  Chelsea skal lørdag ut i FA-cupfinale, men kan fortsatt ikke tillate seg å se frem mot Wembley-eventyret. De har også en topp 4-plassering som må sikres, og den topp 4-plassen tar man langt steg mot å sikre gjennom seier mot Arsenal i kveld.
  Hjemmeseier på Stamford Bridge vil også i stor grad føre til at topp 4 er fullbooket. Leicester vant 2-1 mot Manchester United-reservene på Old Trafford i går, og da virker det tungt for den jagende kvartetten Liverpool, West Ham, Tottenham og Everton.
  Chelsea – Arsenal
  Stamford Bridge, onsdag 21.15
  Dommer: Andre Marriner
  I VAR-bussen: Kevin Friend
  Chelsea har tapt 2 av 25 kamper etter Thomas Tuchels ankomst. Ingen Premier League-lag har heller levert flere smultringer enn Chelsea denne sesongen. 18 kamper uten baklengs er likt med ligamester Manchester City. Kommer rett fra imponerende 2-1-seier borte mot nettopp City, før de lørdag skal til Wembley for å spille om FA-cuptrofeet mot Leicester. Mateo Kovacic og Andreas Christensen er skadet, men ellers kan Tuchel plukke sin ellever fra øverste hylle. Røk 1-2 mot Arsenal på Emirates i desember, men på Stamford Bridge har man ikke tapt mot The Gunners siden 2011 (10 kamper), da Arteta selv var på banen for Arsenal (og Lampard for Chelsea). 
  Arsenal ser frem mot ny sesong, i visshet om at inneværende sesong har vært en total skuffelse. Faktisk i den grad at det spekuleres i om Mikel Arteta vil bli gitt fortsatt tillit. Ubeseiret fra sine siste fem bortekamper, mens det søndag ble 3-1-seier hjemme mot West Bromwich. Kieran Tierney, Martin Ødegaard, Thomas Partey, Alexandre Lacazette og Pierre-Emerick Aubameyang startet da alle på benk. Trolig er brorparten av dem med fra start i kveld. David Luiz er imidlertid skadet, og får ikke vise seg frem på sin tidligere hjemmebane.
  Odds: Kun Chelsea har noe å spille for, og hjemmelaget er da også ganske tung oddsfavoritt. Unibet betaler best (1,81) for H, mens det for Gunners-seier finnes odds på godt over 5-tallet.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen