More

  Premier League: Black Country-derby

  Oppskriftsmessige seirer til Arsenal og Tottenham, men søndagens hat-oppgjør mellom Manchester United og Liverpool ble vi snytt for.
  United-fansen bestemte seg for å en gang for alle vise sin misnøye med eierskapet, og ikke bare utenfor portene. Fansen ønskes tilbake til tribunene i sesongens to siste ligarunder, men søndag var i tidligste laget.
  United-fansen brukte også gressteppet på Trafford til å vise sin ekstreme misnøye med The Glazers, og da ble det vrient å få spilt fotball. Når kampen skal spilles er foreløpig uklart.
  To kamper på menyen i dag, og ingen overhengende fare for demonstrasjoner her.
  West Bromwich – Wolverhampton
  The Hawthorns, mandag 19.00
  West Bromwich har lenge vært i knestående, og av de aller fleste tippet nord- og ned. Med Sam Allardyce ved roret kunne man imidlertid ikke regne bort The Baggies, og etter strake tremålsseirer mot Chelsea og Southampton var håpet tilbake. Kan hende røk drømmen på overtid søndag kveld, da Aston Villa to minutter på overtid utliknet 2-1-ledelsen. Tre siste mot Wolves er vunnet, og Allardyce har ubeskjedne 7-2-0 på sine ni kamper som manager mot ulvene. Branislav Ivanovic er fortsatt skadet.
  Wolves har ikke lenger noe å spille for, og dette kom tydelig til syne mot Burnley søndag. The Clarets kjemper for ny kontrakt, og det var enorm forskjell i motivasjonen. Allerede til pause sto det 3-0 til gjestene på Molineux, og det endte til slutt med pinlig 0-4-tap. Raul Jimenez, Pedro Neto, Jonny Otto og Fernando Marcal er uaktuelle, men det meldes om flere skadebekymringer for manager Nuno Espirito Santo.
  Odds: Wolves er bare knepen oddsfavoritt (2,79 hos Coolbet), og dette kan vippe begge veier. 
  Burnley – West Ham
  Turf Moor, mandag 21.15
  Chris Wood scoret for første gang i karrieren hat trick før pause, da Burnley gjennom overbevisende 4-0-seier mot Wolverhampton tok langt steg mot fortsatt Premier League-spill. Wood har vært involvert i ni av Burnleys elleve siste scoringer, og New Zeeland-angriperen blir ganske sikkert en nøkkel også i kveld. Det er 15 poeng igjen å spille om, og etter søndagens trepoenger har The Clarets ni poengs forsprang på Fulham under streken. Ingen av de siste syv hjemme på Turf Moor er vunnet.
  West Ham-manager David Moyes raste mot dommerne etter at Fabian Balbuena ble gitt et uforståelig rødt kort mot Chelsea. Grunnen til nederlaget mot byrivalen var imidlertid ikke det røde kortet, men at man uten den skadede duoen Antonio/Rice ikke maktet å skape de helt store målsjansene. I kveld kan Antonio være tilbake, men Aaron Cresswell, Declan Rice og Arthur Masuaku er fortsatt ute. Syv poeng fra siste 15 mulige vil bety at man har plukket flere poeng enn noen gang tidligere i Premier League. Nederlag på Turf Moor vil samtidig bety at man mest sannsynlig kan vinke Champions League-drømmen farvel.
  Odds: Coolbet og Unibet tilbyr begge 3,10 for hjemmeseier, men det er gjestene som er forhåndsfavoritter. Best betalt (2,45) for B får man hos Unibet. 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen