More

  Premier League: Aston Villa – Newcastle

  Kun én Premier League-kamp på menyen lørdag, nemlig oppgjøret mellom Villa og Newcastle som skulle vært spilt 4.desember.
  Kampen ble utsatt grunnet covid-utbrudd hos gjestene, og siden da har som kjent også Villa-troppen jobbet seg gjennom et stort utbrudd.
  Ingen av lagene har vunnet en ligakamp i 2021, og det står atskillig på spill i kveld. Newcastle står i fare for å havne i nedrykkssumpa, mens Villa helst skal ha tre poeng for å kunne henge med i tetstriden.
  Aston Villa-Newcastle
  Villa Park, 21.00
  Samtlige Villa-spillere er tilbake i fin form etter covid-kaoset, men manager Dean Smith får ikke regjere på sidelinjen i dagens kamp. Villa-bossen raste mot dommerne etter Manchester Citys omstridte scoring som ikke ble avvinket for offside onsdag. Gult kort ble til rødt, og Smith blir dermed ikke å se i dag. John McGinn fikk samtidig sitt femte gule kort for sesongen, og midtbanespilleren er også ute av dagens kamp. Villa har bare plukket totalt ett poeng fra sine tre siste kamper, og Birmingham-klubben er helt nede på ellevteplass. Villa har samtidig to- og tre kamper til gode på de aller fleste lagene foran seg på tabellen, og veien frem er kort. Kun tre av første syv hjemme på Villa Park er vunnet.
  Newcastle har ikke vunnet på ni kamper i alle turneringer, og syv av de ni er tapt. Steve Bruce flyr dermed høyt på oddslistene over hvilken manager som blir nestemann ut. Bruce sies samtidig å sitte på en gyllen fallskjerm som utløses om han blir sparket, og det spørs nok om Mike Ashley tar seg råd til å betale kompensasjon så lenge ikke Premier League-kontrakten er i akutt fare. The Toons har da også fortsatt god margin til lagene under streken, selv om nederlaget mot WBA svir hardt. Styrkes betraktelig av at Allan Saint-Maximin omsider er tilbake i full trening og med i dagens kamptropp. Federico Fernandez og Dwight Gayle er ute, men ellers kan Bruce plukke sin ellever fra øverste hylle. Seks siste på bortebane er tapt.
  Odds: Unibet og Coolbet betaler best (1,56) for favorittseier til Villa. Unibet klart best (6,40) på skrellseier til gjestene.
  Norsk Tipping tilbyr henholdsvis 1,50 – 4,40- 5,20 for HUB.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen