More

  Premier League: Alt om kveldens fire kamper

  Deadline Day ble som forventet en traust affære, da bare få lag gjorde forandringer av betydning.
  West Bromwich var én av klubbene som justerte troppen, og The Baggies går rett fra spillerkjøp til potensielt avgjørende ligakamp – når de i kveld besøker tabelljumbo Sheffield United på Bramall Lane. 
  Fire kamper står på plakaten, og her er hva man trenger å vite før avspark:
  Sheffield United – West Bromwich
  Bramall Lane, 19.00
  Chris Wilders stålarbeidere drømte om to seirer i Manchester for første gang siden krigens dager, men nei. Det ble bare et knepent tap mot City på Etihad, men det skal legges til at et svært redusert City hadde god kontroll. Åtte av de første ti hjemme er tapt. Skadelista hos The Blades er fortsatt betydelig. Oli McBurnie gjorde comeback fra skulderskade, da han kom på som innbytter på Etihad, og kan være å finne i startelleveren i kveld. Sander Berge og Jack O’Connell er ute, mens Enda Stevens, Jack Robinson og Ben Osborn er tvilsomme.  Tre av siste fire mot WBA er tapt.
  WBA havnet tidlig under med 0-1 i bunnoppgjøret hjemme mot Fulham. Snudde til 2-1, men det endte til slutt med poengdelingen ingen av lagene ønsket seg. Allardyce har tatt fem poeng fra sine åtte første kamper. Nytt bunnoppgjør nå, og heller ikke her er noen av lagene fornøyd med uavgjort. Gjorde store innhugg på vinduets siste dag, da Ainsley Maitland-Niles og den tyrkiske midtbanespilleren Okay Yokuslu ble hentet på lån fra henholdsvis Arsenal og Celta. Andy Lonergan, Robert Snodgrass og Mbaye Diagne er også ferske forsterkninger.
  *Conor Gallagher matchvinner da West Brom vant omvendte møte på The Hawthorns i slutten av november. 
  Odds: Avgjørende bunnoppgjør som ingen har råd til å tape. Hjemmelaget er gjort til oddsfavoritt, og best betalt for H (2,14) får du hos Coolbet. WBA kan spilles til småfrekke 4,40 hos Unibet.
  Wolverhampton – Arsenal
  Molineux, 19.00
  Willian Jose debuterte fra start, mens også Daniel Podence gjorde comeback etter skade, men Wolves forlot likevel Selhurst Park målløse da hjemmelaget vant 2-0. Kun 3 av 24 siste tilgjengelige poeng er plukket, og én av siste elleve kamper er vunnet. Har sluppet inn mål i 13 av siste 14 ligakamper. Ingen handler på vinduets siste dag, og er fortsatt uten Rayan Ait-Nouri, Jonny Otto, Fernando Marcal, og Raul Jimenez, mens Romain Saiss er tvilsom. Wolves spiller i kveld sin Premier League-kamp nummer 250.
  Ny sterk prestasjon av Arsenal, da Manchester United ble holdt til målløst oppgjør på Emirates. Lagene hadde hver sin omgang, og etter hvilen var Artetas menn klart best. En syvende strake uten tap er uansett godt nytt for et spennende Arsenal-lag, som mot United også var uten flere av sine beste. Tre strake borteseirer, med total målscore 8-1. Kieran Tierney mister trolig også kveldens kamp, men Aubameyang, Saka og Lacazette kan bli klare. Martin Ødegaard debuterte som innhopper mot United, og kan få sin debut fra start på Molineux.
  *Neto og Podence målscorere da Wolves slo Arsenal 2-1 i omvendte møte. 
  Odds: Wolves slo Arsenal på Emirates, men gis ikke tillit av oddssetterne i kveld. Unibet tilbyr 3,75 for H. Coolbet leverer best odds (2,22) på Arsenal-seier.
  Manchester United – Southampton
  Old Trafford, 21.15
  Manchester United røk 0-1 hjemme mot tabelljumboen, og klarte bare delvis å svare på tiltale da det lørdag kveld endte målløst på besøk hos Arsenal. Lagene hadde hver sin omgang, og Cavani hadde to fete muligheter til å avgjøre. Fernandes var usynlig, som han litt for ofte har vært i toppkampene denne sesongen. Portugiseren har nå gått fem strake ligakamper uten assist eller scoring. Er uansett ubeseiret fra imponerende 18 strake bortekamper. Hjemme på Trafford har man bare vunnet 4 av de første 10. Ingen skadeproblemer å snakke om.
  Southampton følte seg snytt av både hoveddommer og VAR-buss, da de lørdag kveld røk 0-1 mot Villa. Ble snytt for straffe, mens Ings på overtid ble fratatt scoring etter armhuleoffside. Kun én av siste åtte er vunnet, og bare to Premier League-mål er scoret i 2021. Drømmen om Europa svinner, i alle fall om man i kveld ryker på et fjerde strake tap. Ingen av de siste ni mot United er vunnet. Skadelista er fortsatt lang og vond. Kyle Walker-Peters, Jannik Vestergaard, Mohammed Salisu, Theo Walcott, Ibrahima Diallo og Oriol Romeu er alle til behandling. Takumi Minamino er hentet på lån fra Liverpool, mens Shane Long er sendt på lån til Bournemouth.
  *United snudde 0-2 og vant 3-2 da lagene møttes på St. Mary’s.
  Odds: Hjemmestatistikken til tross; Manchester United er klar oddsfavoritt. Coolbet.com betaler best for H, med 1,48. Saints-skrell betales best hos unibet.com, med 8 blank i odds.
  Newcastle – Crystal Palace
  St. James’ Park, 21.15
  Callum Wilson scoret sitt 50. og 51. Premier League-mål, da Newcastle overrasket ved å slå Everton på Goodison. Wilson har nå vært involvert i 67 % av Newcastles scoringer denne sesongen – ti scoringer og fire målgivende pasninger. Steve Bruce var under hardt press, men la om til 4-4-2 og ble belønnet med en første seier på tolv kamper. Newcastle var gode, og vant helt fortjent. Bedring på skadefronten, men Federico Fernandez er ute. Ryan Fraser og Jamaal Lascelles er tvilsomme. Kun tre av første 14 hjemme er vunnet.
  Roy Hodgson gjorde flere bytter før lørdagens hjemmekamp mot Wolves. Etter en traurig førsteomgang ble Eberechi Eze matchvinner etter nøyaktig en times spill, før Zaha var nær ved å doble da han traff undersiden av tverrliggeren. Viktige tre poeng på konto, etter bare en seier fra ni foregående. Har holdt nullen i tre av de siste fem, men på bortebane har man ikke vunnet på siste fire forsøk. Har hele ni spillere oppført på skadelista, og usikkert hvordan Hodgson komponerer kveldens startellever. James Tomkins, Mamadou Sakho, Jeffrey Schlupp og Nathan Ferguson er av dem er bekreftet ute. Clyne, McArthur og McCarthy er usikre.
  *Callum Wilson og Joelinton (jo, faktisk) scoret målene da Newcastle vant omvendte på Selhurst Park. 
  Odds: Tett batalje forventes på St. James’ Park, og hjemmelaget er bare snau oddsfavoritt. Coolbet betaler best for både hjemme (3,00) – og borteseier (2,76) 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen